Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: The Twilight Saga: Eclipse (2010) – Tutulma konusu Salı 05 Ocak 2010, 14:42 | |
| Stephenie Meyer‘ın kaleminden çıkan ve dünyayı kasıp kavuran romanı, The Twilight Saga (Alacakaranlık Efsanesi) romanından uyarlanan ve serinin 3. filmi The Twilight Saga: Eclipse (Tutulma), 2 Temmuz Cuma günü Türkiye’de tüm sinema salonlarında olacak. Türü: Aksiyon/Romantik Yönetmen: David Slade Senarist: Melissa Rosenberg Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bryce Dallas Howard, Ashley Greene, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone ve Dakota Fanning. Gösterim Tarihi: 2 Temmuz 2010 Filmin Konusu: The Twilight Saga: Eclipse’de, Bella bir kez daha kendini Seattle’ı tahrip eden bir dizi gizemli cinayet ve kindar bir vampirin intikam arayışı tehlikesi ile sarılmış olarak bulur. Tüm bunların ortasında, kararının vampir ve kurtadam arasında bir savaşı ateşleme potansiyeli olduğunu bilerek, Edward’a olan aşkı ve Jacob ile olan arkadaşlığı arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Hızla yaklaşan mezuniyetiyle birlikte, Bella hayatının en önemli kararı ile yüz yüze gelecektir. "Edward'ın hoş sesi arkamdaydı.Ben onun yavaşça veranda basamaklarından ortaya çıktığını görmek için döndüğümde onun saçları koşmaktan uçuşmuştu.O ilk kez beni kolları arasına aldı,kollarına hapsetti ve beni tekrar öptü.Bu öpüş beni korkuttu.Çok fazla gergindi,dudakları dudaklarıma değdiği zaman çok güçlüydü,o bizim birbirimizden ayrılmak için zamanın çok geç olduğundan korkmuş gibiydi.''
Seattle gizemli , öldürücü bir tel tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir onu araştırmaya devam ettiği'nden dolayı Bella kendini tehlikeyle çevrili buldu.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'un arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: HAYAT ya da ÖLÜM. Fakat hangisi ?The Twilight Saga: Eclipse (Tutulma) Posteri
En son -Eclipse- tarafından Cuma 15 Ocak 2010, 11:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: The Twilight Saga: Eclipse (2010) – Tutulma konusu Salı 05 Ocak 2010, 14:49 | |
| evet canım bende geçenlerde duydum ah ah | |
|
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: The Twilight Saga: Eclipse (2010) – Tutulma konusu Salı 05 Ocak 2010, 18:14 | |
| vizyona girsinde ha 30 u ha 2 si farketmez yeterki girsin vizyona | |
|
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: The Twilight Saga: Eclipse (2010) – Tutulma konusu Salı 05 Ocak 2010, 18:48 | |
| ya bana ne bekleyecek takatım yok | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The Twilight Saga: Eclipse (2010) – Tutulma konusu Çarş. 06 Ocak 2010, 19:36 | |
| Bu ne yaaa. Off hemen bitsin istemiyorum bu seri. Harry Potter ı 2 ye bölüyorlar bunlar da hemen hemen ard arda vizyona sokuyorlar! |
|
| Konu: Geri: The Twilight Saga: Eclipse (2010) – Tutulma konusu Ptsi 01 Şub. 2010, 19:45 | |
| ekleme yaptım konuya ayşem | |
|