| eclipse soundtrackları | |
|
+3mrv rkn Forever.EDWARD MisSwan* 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: eclipse soundtrackları Çarş. 30 Haz. 2010, 15:29 | |
| I was searching you were on a mission Ben arıyordum, sen bir görevdeydin Then our hearts combined like a neutron star collision Sonra kalplerimiz nötron yıldız çarpışması gibi birleşti I have nothing left to lose Kaybedecek birşeyim yok geride You took your time to choose Karar vermek için zaman harcadın Then we told each other with no trace of fear that Sonra birbirimize korkusuzca şunları söyledik
Our love would be forever Aşkımız sonsuz olacak And if we die, we die together Ve eğer ölürsek, beraber öleceğiz Well I, I said never Ben dedim ki ben asla Cause our love would be forever Çünkü aşkımız sonsuz olacak
The world is broken, halos fail to glisten Dünya bozuldu, aylalar parlayamıyor We try to make a difference but no one wants to listen Değişim yapmak istiyoruz ama kimse dinlemek istemiyor Hail the preachers, fake and proud Sahte ve gururlu olan vaizleri iyileştireceğiz Their doctrines will be cloud Öğretileri bulut olacak Then they'll dissipate like snowflakes in an ocean Sonra okyanusdaki kar taneleri gibi dağılacaklar
Love is forever and we'll die Aşk sonsuzdur ve öleceğiz We'll die together Beraber öleceğiz Well I, I said never Ben dedim ki ben asla Cause our love, could be forever Çünkü aşkımız sonsuz olabilir
Now I've got nothing left to lose Artık kaybedecek hiçbirşeyim yok geride You take your time to choose Karar vermek için zaman harcadın I can tell you now without a trace of fear Sana korkusuzca şimdi söyleyebilirim
That my love will be forever Ki benim aşkım sonsuz olacak And well die, we'll die together Ve öleceğiz, beraber öleceğiz Will I, I will never Ben, ben asla demeyeceğim Cause our love will be forever Çünkü aşkımız sonsuz olacak
Alıntıdır.. |
| |
|
| |
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| |
| |
| Konu: Iron Maiden - Total Eclipse Çarş. 30 Haz. 2010, 15:43 | |
| Cold as steel the darkness waits its hour will come. A cry of fear from our children worshipping the sun. Mother natures' black revenge on those who wasted her life. War babies in the garden of Eden, Shall turn our ashes to ice.
Sunrise has gone, freezing up the fires. Sunrise has gone, numbing our desires.
Around the world the people stop, With terror stricken eyes. A shadow cast upon them all, To crush them like a fly. In the icy rain and whiplashed seas, There's nowhere left to run. The hammer blows of winter fall like a hurricane.
Sunrise has gone, freezing up the fires. Sunrise has gone, numbing our desires.
Around the world the nations wait, For some wise word from their leading light. You know it's not only madmen who listen to fools. Is this the end, the millions cried, Clutching their riches as they died. Those who survive must weather the storm.
Gone are the days when man looked down. They've taken away his sacred crown. To be set free, it took so long. It's not journey's end, it's just begun.
Türkçe
Total Eclipse / Toplam Tutulma
Çelik kadar soğuk karanlık, saatinin gelmesini bekliyor Güneşe taparken çocuklarımızdan korku çığlıkları geliyor. Anne tabiatının kin dolu intikam isteği, hayatlarını harcayaların üstünde Savaş çocukları Eden'in bahçesinde Buza bizim küllerimizi döndürecek mi?
Ateşi donup kaldırarak gün doğumu gitti İsteklerimizi hissizleştirerek gün doğumu gitti
Dünyanın etrafında insanlar durdu Dehşete düşmüş gözlerle. Bir gölge onların hepsinin hesabını yaptı Sinek gibi ezmek için. Buzlu yağmurda ve sarsıcı denizde Kaçacak hiçbir yer kalmadı Çekiç kasırga gibi kar düşüşünü salıveriyor
Ateşi donup kaldırarak gün doğumu gitti İsteklerimizi hissizleştirerek gün doğumu gitti
Dünyanın etrafında milletler bekliyor. Başta gelen ışıklarından birazcık akıl karı sözcük için. Sadece delilerin aptalları dinlemediğini biliyorsunuz Bu son mu?, milyonlar ağladı Onlar ölürken, zenginlerini tutmak Kurtulanlar fırtınayı atlatmalı.
İnsan hor görüldüğünde günler bitkindi Onun kutsal tacını alıp götürdüler Azat edilmek, çok uzun sürdü Yolculuğun sonu değil, yolculuk daha yeni başladı. Alıntıdır.. | |
|
| |
| Konu: Muse - Blackout Çarş. 30 Haz. 2010, 15:45 | |
| Blackout Don't kid yourself And don't fool yourself This love's too good last And i'm too old train, yeah
Don't grow up too fast And don't embrace the past This life's too good to last And i'm too young to care
Don't kid yourself And don't fool yourself This life could be the last And we're too young to see
Karartma Kendini aldatma Ve kendini kandırma Bu aşk sonuna kadar çok güzeldi Ve ben kaçan bir trenim,evet
Çok hızlı büyüme Ve geçmişine sarılma Bu hayat sonuna kadar çok güzel Ve biz önemsemek için çok genciz
Kendini aldatma Ve kendini kandırma Bu hayatın bir sonu olabilir Alıntıdır..
En son MissSwaN~* tarafından Çarş. 30 Haz. 2010, 18:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları Çarş. 30 Haz. 2010, 17:52 | |
| Süpermiş Canım semi çevirdin yoksa alıntımı alıntıysa alıntı yazarmısın sen çevirdiysen altına Çeviri: MissSwan yaz kuzum buaradada + puan | |
|
| |
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları Çarş. 30 Haz. 2010, 18:17 | |
| Bu alıntı ablacm birazdan kendi çevirimi yayınlicam.. | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları Çarş. 30 Haz. 2010, 18:27 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları Çarş. 30 Haz. 2010, 19:51 | |
| Ah bu şarkıyı duymamıştım albümü indirdim ama yok bende indirme olursa o kadar olur sanırım. Mügecim Mükemmel emeğine sağlık + p | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları Çarş. 30 Haz. 2010, 21:24 | |
| bende de yok o kadar bakmıştım bir sürü siteden albüm listesine neyse çok güzelmiş | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Metric-Eclipse(All Yours) Çarş. 30 Haz. 2010, 23:52 | |
| Metric - Eclipse (All Yours)
All the lives always tempted to trade Will they hate me for all the choices I've made Will they stop when they see me again? I can't stop now I know who I am
Now I'm all yours, I'm not afraid I'm yours always say what they may And all your love I'll take to a grave And all my life starts now
Tear me down they can take you out of my thoughts Under every scar there's a battle I've lost Will they stop when they see us again? I can't stop now I know who I am
Now I'm all yours, I'm not afraid I'm yours always, say what they may And all your love I'll take to a grave And all my life starts
Now I'm all yours, I'm not afraid I'm yours always say what they may And all your love I'll take to a grave And all my life starts nowMetric - Tutulma (Tamamen Senin)
Tüm canlılar hep pazarlığa meydan okudular Yaptığım tüm seçimler için benden nefret edecekler mi Beni yeniden gördüklerinde duracaklar mı Kim olduğumu biliyorum şimdi duramam
Şimdi tamamen seninim,korkmuyorum Ne söyleyebilirler ki ben her zaman seninim Ve senin tüm aşkını bir mezara götüreceğim Ve tüm hayatım şimdi başlıyor
Sök beni onlar seni düşüncelerimden çıkarabilir Her yaranın altında kaybolduğum bir savaş Bizi yeniden gördüklerinde duracaklar mı Kim olduğumu biliyorum şimdi duramam
Şimdi tamamen seninim,korkmuyorum Ne söyleyebilirler ki ben her zaman seninim Ve senin tüm aşkını bir mezara götüreceğim Ve tüm hayatım başlıyor
By MeRvEyha ben genelde soundtrackleri filmden önce dinlemem sonrasında dinledim ve bu şarkı cidden çok hoşuma gitti sözlerini de çok beğendim | |
|
| |
| Konu: Muse - New Born Perş. 01 Tem. 2010, 09:53 | |
| Link it to your world link it to yourself stretch it like a birth squeeze and the love for what you hide and the bitterness inside is growing like the newborn when you've seen, seen too much too young, young soulless is everywhere hopeless time to roam the distance to your home fades away to nowhere how much are you worth? you can't come down to earth you're swelling up you're unstoppable 'cause you've seen, seen too much too young, young soulless is everywhere destroy the spineless show me its real wasting our last chance to come away just break the silence cos i'm drifting away away from you oooooohhh souless is everywhere link it to the world link it to yourself stretch it like its a birth squeeze and the love for what you hide and the bitterness inside is growing like the newborn when you've seen, seen too much to young, young soulless is everywhere destroy the spineless show me its real wasting our last chance to come away just break the silence cos i'm drifting away away from you oooooooooooooo
Bunu dünyaya bağla Bunu kendine bağla Bir doğum izdihamı gibi ger bunu Kendisine sakladığın aşk İçteki acı Yeni doğmuş büyüyor Sen gördüğünde,gördüğünde Çok fazla,çok genç,genç Cansız her yer Aylak aylak gezecek Umutsuz zamanın Senin evine olan uzaklığın Hiçbir yere solduğu yok Ne kadar değerin senin? Sıradan olamazsın ya Şişiyorsun sen,durdurulamazsın sen Çünkü sen gördün,gördün Çok fazla,çok genç,genç Cansız her yer Korkakları yok et Bana bunun gerçek olduğunu göster Son şansımızı harcıyoruz Kaçıp gelmek için Sessizliği boz yeter Çünkü sürüklenip gidiyorum uzağa Senden uzağa Bunu dünyaya bağla Bunu kendine bağla Bir doğum izdihamı gibi ger bunu Ve kendisine sakladığın aşk Ve içteki acı Yeni doğmuş gibi büyüyor Sen gördüğünde,gördüğünde Çok fazla,çok genç,genç Cansız her yer Korkakları yok et Bana bunun gerçek olduğunu göster Son şansımızı harcıyoruz Kaçıp gelmek için Sessizliği boz yeter Çünkü sürüklenip gidiyorum uzağa Senden uzağa Alıntıdır... | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları Perş. 01 Tem. 2010, 10:33 | |
| new born soundtracklarda varmıydı eclipsin hatırlamadım da | |
|
| |
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları Perş. 01 Tem. 2010, 14:06 | |
| ah tamam var ben hatırlamadım favori parçam süper | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Muse - Hysteria C.tesi 03 Tem. 2010, 15:22 | |
| Hysteria(Türkçe Çeviri) Muse
it's bugging me-beni öfkelendiriyor grating me-sinirlendiriyor and twisting me around-etrafımda dolanıyor
yeah I'm endlessly-ben durmaksızın caving in-göçüyorum and turning inside out-ve dönüyorum içim dışımda
because I want it now-çünkü onu şimdi istiyorum I want it now-şimdi istiyorum give me your heart and your soul-bana kalbini ve ruhunu ver and I'm breaking out-ve ben patlıyoru I'm breaking out-patlıyorum last chance to lose control-kontolü kaybetmek için son şans.
yeah it's holding me-beni sarıyor morphing me-değiştiriyor and forcing me to strive-ve beni gayret etmem için iteliyor
to be endlessly-sonsuz olmak için caving in-göçüyorum and dreaming I'm alive-ve yaşadığımı hayal ederek
because I want it now-çünkü onu şimdi istiyorum I want it now-şimdi istiyorum give me your heart and your soul-bana kalbini ve ruhunu ver and I'm breaking out-ve ben patlıyoru I'm breaking out-patlıyorum last chance to lose control-kontolü kaybetmek için son şans.
and I want you now-seni şimdi istiyorum I want you now-seni şimdi istiyorum I feel my heart implode-kalbimin çöktüğünü hissediyorum and I'm breaking out-ve patlıyorum escaping now-şimdi kaçarak feeling my faith erode-güvenimi aşındığını hissederek | |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: eclipse soundtrackları C.tesi 03 Tem. 2010, 16:18 | |
| | |
|
| |
| Konu: Florence And The Machine-Heavy İn Your Arms Salı 06 Tem. 2010, 22:49 | |
| Florence And The Machine-Heavy İn Your Arms
I was a heavy heart to carry My beloved was weighed down My arms around his neck My fingers laced to crown.
I was a heavy heart to carry My feet dragged across ground And he took me to the river Where he slowly let me drown
My love has concrete feet My love's an iron ball Wrapped around your ankles Over the waterfall
I'm so heavy, heavy Heavy in your arms I'm so heavy, heavy Heavy in your arms
And is it worth the wait All this killing time? Are you strong enough to stand Protecting both your heart and mine?
Who is the betrayer? Who's the killer in the crowd? The one who creeps in corridors And doesn't make a sound
My love has concrete feet My love's an iron ball Wrapped around your ankles Over the waterfall
I'm so heavy, heavy Heavy in your arms I'm so heavy, heavy So heavy in your arms
This will be my last confession I love you never felt like any blessing (Ohhhh) Whispering like it's a secret Only to condemn the one who hears it With a heavy heart
Heavy heavy i'm so heavy in your arms (i'm so) Heavy heavy i'm so heavy in your arms (i'm so) Heavy heavy i'm so heavy in your arms (i'm so) Heavy heavy i'm so heavy in your arms
I was a heavy heart to carry my beloved was weighed down My arms around his neck My fingers laced to crown
I was a heavy heart to carry But he never let me down When he had me in his arms My feet never touched the ground
I'm so heavy, heavy in your arms.
Heavy, i'm so heavy in your arms.
Florence And The Machine-Senin Kollarında Ağır
Eldeki ağır bir kalptim Sevgilim üzgündü Kolların boynunun çevresinde Parmaklarım taca bağlarını bağladı
Eldeki ağır bir kalptim Ayaklarım yerin üstünde süründü Ve o beni nehre aldı Burası yavaşça boğulamama izin verdiği yer
Aşkım ayaklarıma beton döktü Aşkım demir bir top Bileklerinin çevresini sarmaladı Şelalenin yukarısında
Ben çok ağırım,ağır Senin kollarında ağır Ben çok ağırım,ağır Senin kollarında ağır
Ve bu beklemenin bedeli mi Tüm bu öldürme zamanı? Ayakta duracak kadar güçlü müsün Kendi kalbini ve benimkini korurken?
Kim hain? Kim topluluktaki katil? Koridorlarda sürünen biri Ve bir ses yapmayan
Aşkım ayaklarıma beton döktü Aşkım demir bir top Bileklerinin çevresini sarmaladı Şelalenin yukarısında
Ben çok ağırım,ağır Senin kollarında ağır Ben çok ağırım,ağır Yani senin kollarında ağır
Bu benim son itirafım olacak Seni seviyorum asla Tanrı’nın lütfu gibi değil (Ohhhh) Gizli bir şeymiş gibi fısıldananlar Yalnız bunu duyan birini ayıplamak Ağır bir kalple
Bu benim son itirafım olacak Seni seviyorum asla Tanrı’nın lütfu gibi değil (Ohhhh) Gizli bir şeymiş gibi fısıldananlar Yalnız bunu duyan birini ayıplamak Ağır bir kalple
Ağır ağır senin kollarında çok ağırım (Ben çok) Ağır ağır senin kollarında çok ağırım (Ben çok) Ağır ağır senin kollarında çok ağırım (Ben çok) Ağır ağır senin kollarında çok ağırım
Eldeki ağır bir kalptim Sevgilim üzgündü Kolların boynunun çevresinde Parmaklarım taca bağlarını bağladı
Senin kollarında çok ağırım,ağırım
Ağır, senin kollarında çok ağırım
By MeRvE | |
|
| |
| |
| |
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
| Konu: Sia - My Love - (Türkçe Çeviri) Çarş. 07 Tem. 2010, 14:24 | |
| My love, leave yourself behind Aşkım, arkada bırak kendini Beat inside me, leave you blind İçimde at, kör et kendini My love, you have found peace Aşkım, huzuru buldun You were searching for release Azat edilmeyi arıyordun
You gave it all, into the call Tamamen teslim oldun çağrıya You took a chance and Riski göze aldın ve You took a fall for us Bizim için tutuklandın
You came thoughtfully, loved me faithfully Dikkatlice geldin, beni sadık bir biçimde sevdin You taught me honor, you did it for me Onuru öğrettin bana, benim için yaptın bunu
Tonight you will sleep for good Bu gece sonsuza dek benim için uyuyacaksın You will wait for me my love Beni bekleyeceksin aşkım
Now I am strong (Now I am strong) Artık ben güçlüyüm You gave me all Bana verdin herşeyi You gave all you had and now I am home Bana sahip olduğun herşeyi verdin ve ben yuvadayım artık
My love, leave yourself behind Aşkım, arkada bırak kendini Beat inside me, leave you blind İçimde at, kör et kendini My love, look what you can do Aşkım, bak neler yapabiliyorsun I am mending, I'll be with you Ben düzeliyorum, seninle olacağım
You took my hand added a plan Elimi tuttun ve bir plan yaptın You gave me your heart Bana kalbini verdin I asked you to dance with me Benimle dans etmeni istedim
You loved honestly Dürüstçe sevdin beni Did what you could believe İnanabileceklerini yaptın Aaaahhh oooh
I know in peace you go, Biliyorum huzurla gideceksin I hope relief is yours Umarım huzur senin olur Now I am strong (Now I am strong) Artık ben güçlüyüm You gave me all Bana herşeyini verdin You gave all you had and now I am home Bana sahip olduğun herşeyi verdin ve ben artık yuvadayım
My love, leave yourself behind Aşkım, arkada bırak kendini Beat inside me, I'll be with you İçimde at, seninle olacağım oooooohh ooooh Du du du ooooooh Bu döküman AkorMerkezi.com'da yayınlanmıştır. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Rolling İn On A Burning Tire-The Death Weather Çarş. 21 Tem. 2010, 17:49 | |
| The moon is always full for us The road is always clear That's not what you want to hear One is born so one can die You must wait a real long time That's more than you can bear
And the days will come and go And the band will march along Till the day you cast a shadow And it's nothing like your own
Rolling in on a burning tire You're going to set my house on fire Just to show me you were there Well I was raised up like a snake You were raised to leave me bait I always, always take
And the days will come and go And the band will march along Till the day you cast a shadow And it's nothing like your own
The moon is always full for us The road is always clear That's not what you want to hear That's not what you want to hear
Ay her zaman bizim için tam Yol her zaman açık Bu duymak istediğin şey değil Biri doğmuş yani biri ölebilir Gerçekten uzun bir zamanı beklemelisin Bu katlanabileceğinden daha fazla
Ve günler gelecek ve gidecek Ve şerit boyunca yürüyüş yapacak Senin bir gölge rolü aldığın güne kadar Ve senin gibi bir şey olmayana kadar
Yanan bir tekerlekte yuvarlanma Evimi ateşe vereceksin Sadece olduğun yeri göster Peki bir yılan gibi yukarı yükseldim Sen beni aldatıp bırakarak yükseldin Ben her zaman,her zaman alırım
Ve günler gelecek ve gidecek Ve şerit boyunca yürüyüş yapacak Senin bir gölge rolü aldığın güne kadar Ve senin gibi bir şey olmayana kadar
Ay her zaman bizim için tam Yol her zaman açık Bu duymak istediğin şey değil Bu duymak istediğin şey değil
By MeRvE | |
|
| |
| eclipse soundtrackları | |
|