bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Eclipse-Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor) Perş. 01 Tem. 2010, 17:29 | |
| Metric- Eclipse (All Yours) – Filmin sonundaMuse- Neutron Star Collision (Love Is Forever) – Mezuniyet partisindeSia- My Love- Edward’ın yatak odasındaBeck & Bat For Lashes- Let’s Get Lost- Bella, Jacob’ı i özlediğini anlıayıp, notuna baktığı andaVampire Weekend- Jonathan Low- Okulun otoparkında Bella’nın Edward’ı bırakıp Jacob’a gittiği anda Eastern Conference Champions- A Million Miles An Hour- Bella ve Jacob motora binerkenBand Of Horses- Life On Earth- Bella Edward’ın yatak odasındayken
alıntıdır.
En son bulik tarafından Perş. 01 Tem. 2010, 17:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Eclipse-Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor) Perş. 01 Tem. 2010, 17:42 | |
| bunlar hepsi değil sanırım ama bulunca ekleriz paylaşım için teşekkürler +tp. | |
|
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: Geri: Eclipse-Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor) Perş. 01 Tem. 2010, 17:56 | |
| ewt cnm hepsini bulamadım . bulursam eklerim. | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Eclipse-Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor) Perş. 01 Tem. 2010, 19:13 | |
| bunları arıyordum bende süpersiniz buldukça bu konuya ekleriz. Konuyu sabitliyorum. Ayrıca paylaşım için teşekkürler + puan | |
|
bulik Moderatör
| Konu: Geri: Eclipse-Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor) Cuma 02 Tem. 2010, 12:03 | |
| Önemli değil | |
|
to_my Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 10 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : cehennemin dibi Kayıt tarihi : 11/07/10
| Konu: Geri: Eclipse-Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor) Çarş. 21 Tem. 2010, 13:40 | |
| heavy in your arms filmin sonunda, all yours tan sonra çalıyo. Filmin sonunda salonda kalıp filmin bütün jeneriğini izledim )) | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Eclipse-Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor) Çarş. 21 Tem. 2010, 17:50 | |
| Riley restoranttan çıkarken Chop And Change-The Black Keys,partde Neutron Star Collision'dan önce Ours-The Bravey,Victoria ve Riley'nin saldırı öncesindeki son konuşmalarında(öpüştükleri sahnede) Rolling İn On A Burning Tire-The Death Weather var | |
|