| Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi | |
|
+4Forever.EDWARD june Alexander DeLarge Catherine 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Cuma 12 Şub. 2010, 18:35 | |
| -Bir vampiri oynamakta ki en zor şey nedir?
Peter:Ölü olmak
-Film çekerken hafızan da kalan favori anlar neler?
Peter:Cast ile vakit geçirmek.
-Eğer sen hayatının geri kalanın da sadece bir karakteri oynayabilseydin bu kim olurdu?
Peter: Dr Cooper(Nurse Jakie) olmadığı kesin .O adamın sorunları var.
-Yeni Ay'ın en utanç verici anı?
Peter: Kavga sahnesi sırasında, Jasper Bella’ya saldırmaya çalışıyordu.Ben kazara Jackson’un peruğundan tuttum ve peruk elimde kaldı.Jackson bunu fark etmedi v sahne boyunca koçmaya devam etti.
-En zor sahne?
Peter:Muhtemelen dikiş sahnesi. Ben tavuk göğsü satın aldım ve bir ay boyunca sahneye hazırlanmak için onlara dikiş atıp durdum.
-Eğer vampir ve kurt adam arasında seçim hakkın olsaydı , sen ne olmak istersin?
Peter:Vampir.Çünkü sonsuza kadar yaşama fikri güzel.
Extra bilgi:Eğer Peter adını değiştirmek isteseydi Billy Bob Hill olmasını istiyormuş.
twilighttr.com sitesinden alıntıdır. | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Cuma 12 Şub. 2010, 20:20 | |
| tavuk göğsüyle bir ay koptum yaa peruk elinde kalmış jack garibim saf saf koşmuş xD xD xD ben dr. cooper ı sewerim yaa her ne kadr garip bi karakter olsada ayrıca o dizide çok genç gözüküyodu ve sarışın değildi ilk başta tanıyamamştım... | |
|
| |
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Paz 14 Şub. 2010, 21:46 | |
| -Eğer vampir ve kurt adam arasında seçim hakkın olsaydı , sen ne olmak istersin? Peter:Vampir.Çünkü sonsuza kadar yaşama fikri güzel. bencede peterim | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Paz 14 Şub. 2010, 22:00 | |
| Yeni Ay'ın en utanç verici anı? Peter: Kavga sahnesi sırasında, Jasper Bella’ya saldırmaya çalışıyordu.Ben kazara Jackson’un peruğundan tuttum ve peruk elimde kaldı.Jackson bunu fark etmedi v sahne boyunca koçmaya devam etti. bencede peter sağol kuzum | |
|
| |
carlisle_cullen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 24 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 29/06/10 Lakap : CARLİSLE HASTASI.:D
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Salı 29 Haz. 2010, 14:11 | |
| kurt adam olupta napcan yaa vampir iyi kurt adam olsan siyah gözler siyah saç sana yakışmazdı yani..... :D:D:D:....VAMPİR FİKRİ MUHTEŞEM ....Tavuk gösüyle 1 ay çalışmak. :D:D...allahım yaa 1 ay tavuğa dikiş atmış muhteşem ya..: :D:D:D. | |
|
| |
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Paz 05 Eyl. 2010, 10:39 | |
| Tavukla bir ay... Ahhh aahhh... Sonra Jackson nasıl olmuşta farketmemiş peruğun çıktığını... Ben saçıma dokunulduğunda hissederken... Nese... Paylaşım için sağol... Geç oldu ama.. Güç olmadı... | |
|
| |
Sedeff Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Tür : Kurt Kız Yaş : 28 Nerden : evden Kayıt tarihi : 12/07/10 Lakap : kedi
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Ptsi 13 Eyl. 2010, 11:43 | |
| | |
|
| |
simgenur Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 7 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 29/08/10
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Ptsi 13 Eyl. 2010, 17:32 | |
| ay çoq komiq yhatavuğa bir ay dikiş atmış hey allahım ama çoq yakışıklı yha | |
|
| |
simgenur Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 7 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 29/08/10
| Konu: Geri: Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi Ptsi 13 Eyl. 2010, 17:33 | |
| | |
|
| |
| Peter'ın Yeni Aydaki En Utanç Verici Sahnesi | |
|