Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Adrenalin patlaması xD 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Adrenalin patlaması xD 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Adrenalin patlaması xD

2 posters
YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Adrenalin patlaması xD Left_bar_bleue0/0Adrenalin patlaması xD Empty_bar_bleue  (0/0)

Adrenalin patlaması xD Empty
MesajKonu: Adrenalin patlaması xD   Adrenalin patlaması xD EmptyPtsi 15 Şub. 2010, 15:28

Twilight izleyenler ve okuyanlar bilir xD
Bellaya tam araba çarparken Edward'm kurtarmıştı ve Edward Adrenalin Patlaması yaşadığını söylemişti
Bakalım Adrenalin Patlaması ne demekmiş

Adrenalin Patlaması,

Vücudunu aşırı heyecena bağlı olarak aşırı derecede adrenalin salgılamasından kaynaklanır. Salgıılanan adrenalin kişiye farkında olmaksızın extra bir güç gelmiş gibi bir his verir. Reflexlerde hızlanmaya, aşırı cesaretlenmeye neden olur. Burada extra güçten kasıtta budur. Extra güç kelimesi nadirende olsa kas lifleri aşırı gelişmiş olan insanlarda görülebir.

Adrenalin patlamasında vücuttaki kol ve bacak gibi uzuvlarda hissizlik meydana gelir. Örneğin; Bir koşuda zorlanıp aşırı ısınan bacaklar yorulmaya bağlı olarak dururlar. Ancak yoğun derecede salınan Adrenalin buna izin vermez (bir süre daha). Adrenalinin etkisi geçtiğinde çok zorlanan bacaklarda vb. şiddetli ağrılar baş gösterir ki, bu ağrılar zorlamaya bağlı olarak 15 gün kadar sürebilir.
qisem_tayl0r
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
qisem_tayl0r

Paylaşım Gücü : 26
Lakap : tayl0rkolik (=

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Adrenalin patlaması xD Left_bar_bleue0/0Adrenalin patlaması xD Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Adrenalin patlaması xD   Adrenalin patlaması xD EmptyC.tesi 20 Şub. 2010, 15:53

çok gülmüstüm adrenalin patlaması dediğinde ya koptum
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Adrenalin patlaması xD   Adrenalin patlaması xD EmptySalı 23 Şub. 2010, 19:15

Anlamı ilginçmiş ben daha farklı bişi düşünmüştüm bunun için..Ama edwardın dedigi komikti Very Happy Very Happy Tesekkürler tatlım paylasım için Very Happy Very Happy

Adrenalin patlaması xD
1 sayfadaki 1 sayfası