Kristen'e breaking dawn'ın 3 boyutlu çekileceği dedikodularına ilişkin ne düşündüğü sorulmuş
Biliyorsunuz avatar dünyada çok ilgi görüyor şuanda .twilight fanları BD'ın da 3 boyutlu çekilmesi gerektiğini düşünüyor. sen ne düşündün?
kristen gülüyor bilmiyorum bence bu çılgınca olur. (eddi'ye) belki sen bilmezsin ...(yine gülüyor) umm.. ah.. seçici olarak belki. belirli sahneleri... doğum sahnesi 3D olmamalı bence. insanların korkmalarını istemezsin. sahneden yüzünüze uçmalarını istemezsiniz.bence breaking dawn normal bir film olmalı .ama kim bilir. belkide 3D film olarak sonuçlanır.. hayır harika fikir ..."
kristen BD'ın ne zaman başlayacağı sorusuna "breaking dawn'ın kasımda falan başlaması gerekiyor ."diye cevaplıyor. 2 filmmi 1 film mi olacağı gerektiği sorusuna ise "bilmiyorum,onlarda bilmiyor .birşey söyleyemem ama hikaye kesinlikle iki film istiyor .ben varım yapmak istiyorum." iki filmi yapmak bir filmi yapmaktan 2 kat daha çok zaman alır "3 aylık çekim 6 aylık olur .iki film yapmak daha tatmin edici olur çünkü fsahneleri düşürmek zorunda kalmazsınız .şu sahneyi bu sahneyi istiyorum falan derler böylece bunu daha az yapmış olursunuz".
kaynak:mtv rough cut