Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor

2 posters
YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor Left_bar_bleue0/0Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor Empty_bar_bleue  (0/0)

Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor Empty
MesajKonu: Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor   Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor EmptyC.tesi 27 Şub. 2010, 09:38

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"selam" dedi kristen ben odaya girdiğimde ,ona ve yardımcı oyuncu arkadaşı eddie'ye harika bir iş çıkardıkları konusunda övgü yağdırırken.
"ne zaman gördün? ah! sundance'de izledin!" ve bununla birlikte ikimizde 2 sene önce başlayan bu esşiz döngü hakkında hatırlamalarımızı paylaşmaya başladık.

stewart, redmayne ve william hurt film hakkında soruları cevapladıkltan sonra sahneden indiler ve herbiri ayrı yönlere gitmeye başladılar. ben tek başına bekleyen stewart'ın yanına gittim.beni tanıdı ve çadırın köşesindeki koltuklara oturduk film hakkındaki güzel bir muhabbetten sonra her görüşmenin sonunda sorulan basit soruyu sordum: bundan sonra hangi filmi çekiyorsun?
"Bu bana ilk defa twilight'ı sorduğun zamandı!!" diyor ve gülümsüyor kristen "görüşmeyi hatırlıyorum! sen sanki "peki, bu film nasıl bişi?" der gibiydin.."
filmin adı twilight" demişti 2008 ocağında "Catherine hardwicke yönetiyor. liseli çocuklar ve genç yetişkinler arasında oldukça popüler bir kitap serisinden uyarlama. ana karakter süper insan gibi" demişti edward cullen hakkında" o bir vampir ama gerçekten üstün güçlerle birlikte. bir arabadan daha hızlı bir şekilde koşabilir ve o çok güçlü"
bu noktadan sonra kristen yardımcı oyuncusunun ingiliz aktör robert pattison olduğunu eklemişti "rob kasttamıydı? sanırım hatırlamıyorum" diye açıklıyor" bu çok garip" tabi o zamanlarda kristen kendini biraz sıcak suya atmıştı "beni sırtına savuruyor sahnede , bana bir vampir olduğunu söylemeden hemen önce
ve sonra ağaç tepelerine koşuyor. ve gerçek bir ağacın tepesinde olacağız bunda sadece efekt kullanmayacağız . gerçekten ağacın tepesine çıkacağız " ağacın tepesine çıkıp etrafta oynuyormuş gibi değilmiydik?" diyor yeni görüşmemizdeki tartışmada. " konu twilight'a geldiğinde sözlerinizi
çılgınlar gibi dikkatli seçmelisiniz" bana sorulan bir soru twilight starlarının gerçek hayatta nasıl göründükleriydi .- buna istinaden kristen'in twilight kaos'u ile daha önce olduğundan daha çok sakincool ve huzurlu göründüğüdür. buna kanıt ilk görüşmemizi nasıl heyecanla hatırladığıdır.

çeviri:paramore
kaynak:mtv
kaynak:twilightfantr.com
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor Left_bar_bleue0/0Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor Empty_bar_bleue  (0/0)

Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor Empty
MesajKonu: Geri: Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor   Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor EmptyC.tesi 27 Şub. 2010, 16:22

sağol kuzum
http://www.mortemsymphony-rpg.com/

Kristen ilk twilight ropörtajını hatırlıyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kristen'nin twilight kostümleri
» kristen twilight Disco Babel
» Taylor Ve Kristen "The Twilight Saga" nın Sonu Hakkında Konuştu
» Twilight <3
» Twilight RPG