Yazı yazmak zor iş, her yiğidin harcı değil...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hikaye Yazacakların ve Yazanların DİKKATİNE!Yazı yazanlar veya yazacaklar kuralları okuyunuz. Uyarı gelince neden diye sormayın... Ayrıca kuralları çok samimi bir havada yazdım ki; okumak kolay ve zevkli olsun.
* Sitemizde yayınlanan hikayeler konusunda en önem verilen şey, Türkçe'dir. Buna dikkat edelim.
(Bu benim ilk yazım gibi bahaneler ardına saklanmayalım. Herkesin ilk yazısı. Benim de öyleydi. Bu yıllardır konuştuğumuz dili yanlış yazmanın bahanesi olamaz!)
* Neden yorum atmıyorsunuz gibi haykırışlar yapmak - bana göre - hikayenin değerini düşürür. Özü sözü doğru bir insan bir gün bana ; Elinde güzel malı olan bağırmaz demişti kıssadan hisse. O insan sitemizden birisi...
* Yazılar düzgün bir biçimde, aralıklarını sizin belirleyeceğiniz düzenle sitede, sizin başlığınız altında yayınlanmalı. Kısacası; Düzgün paragraflar, Düzgün dil, Düzgün kurallar, Düzgün "....." lar...
*Yazıların içeriklerinin dini, siyasi ve politik yazılar olmaması konusuna özen gösterelim.
*Özel mesajla bölümler yollamak gibi olaylar sitemizde kabul gören uygulamalar değildir. Tekrar söylüyorum normal hikayeler seyrinden - sitenin seyrinden - çıkan hikayeler uyarı alacaktır!
3 uyarı alan hikaye 2 haftalığına kilitlenecek, 5 uyarı alan hikaye kilitlenerek arşive kaldırılacak.
Zaten ddi, gbi, emet, gibi yazılar düzenlenmediği müddetçe bunlar hikaye değildir!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurallara uyulması umuduyla... Kalemler Düzgün Çalışsın...