Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Twilight onu hayal kırıklığına uğratmış! Perş. 04 Mart 2010, 11:21 | |
| Beyaz perdenin efsanevi oyuncusu Lauren Bacall, "Twilight (Alacakaranlık)" filminin onu hayal kırıklığına uğrattığını söylüyor. "Evet, Twilight ı izledim. Filmi bana torunum izletti ve bana bunun şimdiye kadar çekilmiş en harika vampir filmi olduğunu söyledi. Film bittiğinde ayakkabımı alıp onun başına bir tane çarpmak istedim; fakat ben öldükten sonra hakkımda "Sevgili Büyük Annem" tarzında bir kitap yayınlamasını istemezdim. Bu yüzden ben de ona izlemesi için Murnou nun 1922 tarihli başyapıtı olan Nosferatu yu verdim ve vampir filmi dediğin işte budur! Onu izleyeceğine bunu izle! dedim." diye konuştu. kaynak:twilightturk.com | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Twilight onu hayal kırıklığına uğratmış! Perş. 04 Mart 2010, 11:49 | |
| Aman beğenmezsen beğenme çokta tındı Ayşem sağol kuzum | |
|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Twilight onu hayal kırıklığına uğratmış! Salı 09 Mart 2010, 16:12 | |
| bu zatenvampir filmi deyil ki! aşk filmi ama vampir aşkı olduğu ve insanlara enterasan geldiği için bu kadar ilgi görüyo:D | |
|
R.Pattz Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 11 Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Twilight onu hayal kırıklığına uğratmış! Çarş. 10 Mart 2010, 15:42 | |
| - derya demiş ki:
- bu zatenvampir filmi deyil ki! aşk filmi ama vampir aşkı olduğu ve insanlara enterasan geldiği için bu kadar ilgi görüyo:D
aynen tatlım katılıyorum valla hemde bencede beğenmessen benğenme !!!! | |
|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: :) Çarş. 10 Mart 2010, 15:57 | |
| | |
|