Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Ejderha Dövmeli Kız 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Ejderha Dövmeli Kız 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ejderha Dövmeli Kız

3 posters
YazarMesaj
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Ejderha Dövmeli Kız Left_bar_bleue0/0Ejderha Dövmeli Kız Empty_bar_bleue  (0/0)

Ejderha Dövmeli Kız Empty
MesajKonu: Ejderha Dövmeli Kız   Ejderha Dövmeli Kız EmptyPtsi 15 Mart 2010, 13:25

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
41 ülkede rekor satış yapan kitaplarının başarısını göremeden 50 yaşında hayata veda eden İsveçli gazeteci Stieg Larsson'un zihne kazınacak sahneler, çarpıcı ve canlı karakterler, okurları adeta yerlerine çivileyecek sürükleyici bir kurgu ile her sayfasını ağır ağır ve dokuyarak yazdığı Millennium serisinin ilk kitabı Ejderha Dövmeli Kız'ı okuduktan sonra, Gefle Dagblad gibi ‘bundan daha iyisi yapılamaz' diyebilirsiniz. Ama bu erken bir karar olabilir. Son sözü söylemeden ikincisini beklemenizi tavsiye ederiz.

“Olağanüstü… Okuyucular kitabı okurken yerlerinden bile kıpırdayamayacak.”
-SUNDAY TIMES

"Bu kitabı okumaya başladı- ğınızda, ilk adımı hiç atmamış olmayı dileyeceksiniz. Çevreniz kararacak ve kendinizi öykünün içinde bulacaksınız…"
-BILD AM SONNTAG

“Bu kitap kendisi için söylenen her bir övgü sözcüğünü hak ediyor… Üçlemenin geri kalan iki kitabı bunun yarısı kadar bile iyi olsa, Larsson bize müthiş bir miras bırakmış olacak.”
-SHARON WHEELER

“Larsson'un bu kitabı saatli bir bomba gibi...”
-BOB CORNWELL

“Hipnotize edici.”
-USA TODAY

“Tam bir dinamit.”
-LIZ SMITH

“Çılgınca… Müthiş bir gerilim.”
-THE WASHINGTON POST

“Büyük bir açlıkla okunacaktır…”
-OBSERVER
“Larsson'un kitapları hayatımız için bir tehlike oluşturuyor. Parklar okuyucularla tıka basa dolacak, çalışma dünyası altüst olacaktır. Bütün bunların nedeni hiç kimsenin kitabı elinden bırakamamasıdır.”
-BAMS

kişisel görüşüm: Kitabın ilk 50 sayfasında felaket sıkıldım. ancak daha sonra kitap beni kendine çekti. nasıl bitirdiğimi bilmiyorum . 650 sayfalık bir kaitbı üç boyunca elimden bırakmadan tek solukta okudum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Serinin diğer iki kitabı henüz türkçeye çevrilmedi. Ancak birinci kitabın filmini buldum. Henür izlemedim bu akşam izlayeceğim ama size tavsiyem önce kitabı okuyun. Banu

işte filmin afişi
netten izlemek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ayrıca size bir haber daha vermek istiyorum
Yazarın Milennium serisine ait diğer iki kitabı olan Ateşle Oynayan Kız ve Eşekarısının Yuvasını Tekmeleyen Kız da beyazperdeye uyarlanacak

Daha önce İsveç’te beyazperdeye uyarlanan film, Avrupa’da 100 milyon dolardan fazla hasılat elde etmişti Filmin başrolünde ise İsveçli oyuncu Noomi Rapace yer almıştı Her ne kadar film beğeni toplasa da Sony Pictures filmin Hollywood versiyonunda tanıdık bir yüz kullanmak istiyor Başrol için düşünülen isim ise bu aralar tüm dünyada fırtınalar estiren ve hasılat rekorları kıran Alacakaranlık/Twilight serisinin genç yıldızı Kristen Stewart Serinin ilk kitabı olan Ejderha Dövmeli Kız, Lisbeth Salander adında fotoğrafik hafızası olan bir bilgisayar korsanının, araştırmacı gazeteci Mikael Blomkvist’e suçları çözmesi konusunda yardım etmek için katılmasını konu alıyor
Schindler’in Listesi’nin Oscarlı senaristi Steven Zaillian’ın senaristliğini üstlendiği filmin prodüktörlüğünü ise Doug Belgrad yapacakBelgrad, seriyi sinematografik anlatımlı ve içerisinde fantastik karakterler bulunduran bir hikâye olarak nitelendiriyor Kitabın yazarı Larsson, henüz 50 yaşındayken ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş, ilk kitabın basıldığını ve büyük başarısını göremeden hayata gözlerini yummuştu Larsson, aktivist ve gazeteciydi Ejderha Dövmeli Kız, yazarın ölümünden birkaç ay sonra yayımlanmış ve büyük bir başarı kazanmıştı Kitap satışları 23 milyona ulaşan yazar, geçen yıl kitapları en fazla satan yazar olmuştu
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
derya
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
derya

Paylaşım Gücü : 684

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Ejderha Dövmeli Kız   Ejderha Dövmeli Kız EmptyPtsi 15 Mart 2010, 20:43

eğer kris olursa bu film çok tutar Very Happy kitap rafımda bi o kaldı okunmadık güzel olduunusöylüyolar Smile
paylaşım için teşekkkürler +1 puan Smile
sezen
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
sezen

Paylaşım Gücü : 39

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Ejderha Dövmeli Kız Left_bar_bleue1/1Ejderha Dövmeli Kız Empty_bar_bleue  (1/1)

MesajKonu: Geri: Ejderha Dövmeli Kız   Ejderha Dövmeli Kız EmptyCuma 19 Mart 2010, 19:41

bu kitap ciddi anlamda ürkütücü ve manyakkk
okunması gerekir evet; o konuda hemfikiriz ama tavsiyem uyumadan önce okumayın hıhı
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Ejderha Dövmeli Kız   Ejderha Dövmeli Kız EmptyCuma 26 Mart 2010, 08:02

sezen demiş ki:
bu kitap ciddi anlamda ürkütücü ve manyakkk
okunması gerekir evet; o konuda hemfikiriz ama tavsiyem uyumadan önce okumayın hıhı
bana ürkütücü gelmedi sanırım sorun bende hıhı
http://www.mortemsymphony-rpg.com/

Ejderha Dövmeli Kız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» K.Stewart'ın BD Programı yüzünden "Ejderha Dövmeli Kız" olması pek olası değil