darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Remember me(beni hatırla)Filmini izlemek isteyenler..(Türkçe alt yazılı eklendi) Salı 30 Mart 2010, 19:01 | |
| Henüz türkiye'de yayınlanmasada diğer ülkelerde gösterime girdi..alt yazılı değil film ingilizce izlemek isteyen arkadaşlar'a duyrulur.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sinemalar.com Puanı:film henüz vizyona girmemiş Yapım:2010 ~ ABD Tür-Dram, Romantik Yönetmen:Allen Coulter Senaryo:Will Fetters Yapımcı:Trevor Engelson, Nick Osborne, Carol Cuddy Görüntü Yönetmeni:Jonathan Freeman Müzik:Marcelo Zarvos Süre:2 saat 8 dk Gösterim Tarihi:30 Nisan 2010 (Türkiye) Kardeşi intihar ederek ölen Tyler, annesi ve babasınında ilişkilerinin bu olaydan sonra kopması üzerine zor anlar yaşamaktadır. Ally ise annesinin cinayetine tanık olmuş bir genç kızdır. Bir noktada bu iklinin yolları kesişir.İzlemek için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]indirmek isteyenler:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Türkçe Alt yazılı olan için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son darkangel tarafından Ptsi 12 Nis. 2010, 17:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Remember me(beni hatırla)Filmini izlemek isteyenler.. Cuma 02 Nis. 2010, 21:43 | |
| esma harikasın hayatım benim ay çok sevindim + puan alt yazılı olanıda varmıs süpersin kuzum | |
|
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Remember me(beni hatırla)Filmini izlemek isteyenler.. Perş. 22 Tem. 2010, 17:13 | |
| emily de ravin e gıcık oluorum kristen la rob un arasını bozmuş | |
|