Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum

4 posters
YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum Left_bar_bleue0/0stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum Empty_bar_bleue  (0/0)

stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum Empty
MesajKonu: stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum   stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum EmptySalı 30 Mart 2010, 19:05

192 sayfalık -stephenie meyer'ın 3. kitabının bir yan ürünü olan bree tanner'ın hikayesi 1,5 milyon basıldı. Kitap yenidoğan vampir bree ile eclipse'in 569. sayfasında tanışmıştık,10 sayfa sonra o ölmüştü.

"Bunun çok uzun zaman önce yazmaya başlamıştım" diyor stephenie usatoday'e. "Bu ben eclipse'i düzenlediğim zamandı. Bu denemeden daha fazlasıydı böylece hikayede neler olup bittiği hakkında açık olabilirdim. söyleyebilecekleriniz sadece bellanın gördükleri ve duyduklarıyken,sizin söyleyebileceğiniz çok şey var .Bree'nin ikinci kısa hayatının hikayesi aha çok yeni doğan vampirlerin eclipse'deki çayırda cullen ailesi ve diğerleriyle tutuştuğu büyük savaş için var volmalarının önceki son haftasını içeriyor.Bu bree'nin ölmeden önceki son haftası .kitapta bree'nin sadece 3 aydır vampir olduğu söylüyor .bundan daha fazlası açıklanmıyor. Ama romandaki birkaç nokta eclipse'de yeralıyor.

"Sanırım fanlar midnightsun'ı bekliyorlar .ama ben şuanda vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum " diyerek mdnightsun hakkındaki sorularada cevap veriyor stephenie.

çeviri:paramore
kaynak:usatoday

En son bellsss tarafından Cuma 16 Nis. 2010, 20:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SeLiNn~(:*
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran

Paylaşım Gücü : 256

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum Left_bar_bleue0/0stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum   stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum EmptySalı 30 Mart 2010, 20:13

ya yorgunluğuma ver gizemim de ya ben ne demek istemiş hiç anlamadım hım
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum   stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum EmptySalı 30 Mart 2010, 20:49

200 sayfalık yeni bir kitapmuış. Breenın anlatımıyla yeni doğan olmaktan ölüme kadar giden yol gibi birşey duydum
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran

Paylaşım Gücü : 256

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum   stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum EmptyÇarş. 31 Mart 2010, 09:01

bree yi ele alması ilginç olmuş biraz ona şaşırdım Rolling Eyes
seyhan
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
seyhan

Paylaşım Gücü : 405
Lakap : Taylorfan

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum   stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum EmptyÇarş. 14 Nis. 2010, 19:58

SeLiNn~(:* demiş ki:
bree yi ele alması ilginç olmuş biraz ona şaşırdım Rolling Eyes
aynen ama güzel olur bence(:

stephenie meyer:vampirler hakkında birşeyler yazmıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Stephenie Meyer Büyüsü
» Twilight Resimli roman'ı hakkında stephenie meyer ile söyleşi
» Stephenie meyer
» Stephenie Meyer'in Eşi
» Stephenie meyer