Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi? 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi? 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi?

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi? Left_bar_bleue0/0Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi? Empty_bar_bleue  (0/0)

Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi? Empty
MesajKonu: Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi?   Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi? EmptyC.tesi 03 Nis. 2010, 06:38

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
the last airbender'da sokka güney su kabilesinden savaşçı bir çocuk. MTV news rathbone'u dread adlı filminin tanıtımını yaparken yakaladı ve ona airbender izleyicisini bekleyen özel efektler ve sokkanın twilight karşısında nasıl ayakta kalacağı hakkında birkaç soru sormayı başardı

"benim karakterlerim daha çok alaycı figürler.ama ama o genç bir savaşçı yani yumruk yumruğa dövüşü daha çok yaptım,ki bu çok eğlenceliydi.2 -3 aylık kung-fu eğitiminden geçmek zorunda kaldım
ve bu sadece... ah adamım ,bu bir antrenmandı.ama eğlenceliydi. çok şey öğrendim şimdi daha esneğim.savaş alanında geçerken yumruk yumruğa dövüşmek zorunda kalmanız ve onları kafalarından vurmanız çok havalıydı
oldukça çılgındı.karakterim bumeragn ile silahlanmıştı.klipleri izledim ve sahnelerden parçalar,efektleri ve ikiside harika olacaklar.ve insanların akıllarını başlarından alacak. modern teknoloji akıllara zarar .Bu filmlerin bir parçası olmak çok büyük bir şeref. "
herneyse,basın kimin daha zorlu olduğunu sorduğunda -sokkamı jaspermı- rathbone iki karakteri aynı kareye almayı bile reddetti. ama bir favori seçmek hakkında baskı hissettiğinide ekledi
"aslında bir bakıma komik çünkü arkadaşlarım geçen gece bu konuda parçalıyordu. şimdi bu aksiyon figürlerim var. jasper figürleri ve sokka içinde figürler çıkıyor ,ikisinide sarın alıp kavga ettireceklerini söylüyorlar
kim kazanırdı? bilmiyorum .bunun dışında kalmak istiyorum. ben bahse giren bir adam değilimdir... ben tarafsız olacağım".

kaynak:twilightfantr.com

Sokka jasper'ı bir kavgada yenebilirmiydi?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» eclipseden yeniler ( banum bayılacaksın sevgililer günü için