[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ashley Greene "Skateland" da neden patenle kaymadığını açıkladı. Ben biraz kaza-eğilimliyim diye itiraf ediyor "Twilight" yıldızı.
Anthony Burns un yönettiği ve"Twilight" yıldızının oynadığı filmin adı "Skateland" olmasına rağmen Ashley Green tüm film boyunca patenle kaymıyor, Film boyunca diğer aktörleri patenle kayarken görüceğinze eminim. Sadece Bayan Michelle Burkham 'ı oynayan Greene'i ayaklarında tekerler bağlıyken görmeyi beklemeyin,
"Aslında patenle kaymıyorum, bu muhtemelen iyi bir şey" diye South by Southwest de MTV News'e itiraf ediyor. Paten (rollerblade) kullandım fakat dört tekerli paten tamamıyla farklı bir macera"
Greene aslında filmde kaymaya gönülsüz olmadığını söylüyor, fakat sakar bir çocuk olarak önceki deneyimleri onu paten pistine girme konusunda geriyor.
"Çok kordineliyim fakat bir şeyleri düşürüp kırmaktan korkuyorum" ."Çocukken biraz sakardım, bu yüzden biraz kaza-eğilimli olduğumun farkındayım. Fakat patenin üstünde düşüncesizce zıplamalar yapmayacağım" diyor.
Kaymak konusu olmasa bile Greene "Skateland" ın başka önemli bir yönü hakkında çok utanıyor- filmin 1980 de geçmesi. 1987 de doğdu, Greene o çağla sınırlı bağı olduğunu kabul ediyor, fakat "Skateland" ı çekmek o zaman hakkında onun gözünü açtı.
"Aslında çok eğlenceliydi." diyor. " Bir yaşındayken 80leri gerçekten tecrübe edemedim, bu yüzden bu gerçekten harika geriye dönmek ve onun hakkında çok şey öğrenmek. Ve müzik- Michelle benim karakterim, Smiths ve The Cure gibi birçok gruba hayran, bu yüzden bende bunu yaparken bir çok şey öğrendim."
Kaynak : MTV News
kaynak:thetwilightsaga.biz