Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Türkçemiz Lütfen okuyun Çarş. 23 Ara. 2009, 18:00 | |
| Sevgili Twilighrfan_TR üyeleri; Lütfen Türkçemizi Doğru Kullanalım.
Alfabemizde olmayan harferi veya kısaltmaları yapmayarak türkçemizi korumuş oluruz. Sizlerin gerekn özeni göstereceğinizi biliyorum. bu tarz mesajları uyarmadan sileceğim. bilgilerinize
En son Forever_Edward tarafından Çarş. 17 Mart 2010, 14:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Türkçemiz Lütfen okuyun Cuma 25 Ara. 2009, 12:50 | |
| Arkadaşlar; forum içerisinde lütfen Türkçemize dikkat edelim. "w,q" gibi harfleri kullanmayalım ve ünlü harfleri sözcüklerden çıkarmayalım. Yani teşekkürler sözcüğü tsskrler olmasın. - İlk defa kural ihlali yapan üyelerimiz uyarı alacaktır.Üçüncü ihlalde mesajı silinecektir. İhlaller devam ettiğinde gereği yapılacaktır.
Uymanız dileğiyle,sevgiler | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Türkçemiz Lütfen okuyun Salı 16 Mart 2010, 08:33 | |
| Türkçe bizim dilimiz ama bozulmaya başlıyor. Duyarlı olduğunuz için sizi tebrik ederim. Ben her zaman dikkat ediyordum ancak şimdi dahada dikkat edeceğim. |
|
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Türkçemiz Lütfen okuyun Salı 16 Mart 2010, 18:21 | |
| [quote="Forever_Edward"][color=red][center]Arkadaşlar; forum içerisinde lütfen Türkçemize dikkat edelim. "w,q" gibi harfleri kullanmayalım ve ünlü harfleri sözcüklerden çıkarmayalım. Yani teşekkürler sözcüğü tsskrler olmasın. - İlk defa kural ihlali yapan üyelerimiz uyarı alacaktır.Üçüncü ihlalde mesajı silinecektir. İhlaller devam ettiğinde gereği yapılacaktır.
arkadaşlar bakın banu sizleri çok güzel bir şekilde uyarıyor ama hala türkçeye dikkat etmeyen arkadaşlarımız var modlarımız ve bizler mesajların altına mesajınız değiştirilmiştir. lütfen türkçe'ye dikkat edelim diye not düşüyoruz ve bu kolay değil neredeyse her mesaja aynı şeyi yazmaya başladık lütfen bizlere biraz yardımcı olun ve türkçemize dikkat edin | |
|
notizia Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 93 Tür : Kurt Kız Yaş : 29 Nerden : Can you see my heart? You are in the it, Jake!!! (Jake'm) Kayıt tarihi : 20/12/09 Lakap : Çatlak derler bana bilmem ama. :D
| Konu: Geri: Türkçemiz Lütfen okuyun Paz 21 Mart 2010, 00:37 | |
| Türkiye'de yaşıyorsak kurallara göre yaşamalıyız. İlk kural da Türkçe. ''Türkçe, her zaman her yerde Türkçe'dir.'' hiçbir şey bunu değiştiremez. Paylaşım yapılabiliniyor mu bilmiyorum ama Türkçe başlığı altında paylaşma düşüncesi muzip geldi açıkçası: | |
|
| Konu: Geri: Türkçemiz Lütfen okuyun Ptsi 22 Mart 2010, 17:45 | |
| Desteğin için teşekkür ederim Büşracım.
Umuyorumki diğer üyelerimizde senin kadar duyarlu olur | |
|