Robert Pattinson Kurt Cobain'in Biyografik Filminde Scarlet Johansson'la mı oynayacak?
Robert Pattinson Nirvana solistinin hayatını anlatan biyografik filmde Kurt Cobain'i oynamaya hazırlanırken, Scarlett Johansson'ın da Courtney Love olarak filme seçilme şansı var.
Twilight starı Robert Pattinson , filmde yapımcı olarak görev alan Kurt Cobain'in eşi Courtney Love ile, 1994'te intihar eden rockçıyı oynamak üzere anlaşmak için görüşme içerisinde.
Kaynaklara göre: "Courtney , eğer projenin yönetmen, oyuncu seçimi, senaryo ve müzik gibi temel taraflarını seçme kararını verecek olursa filmi yapmaya anlaştı."
"Robert durmadan onu arıyor ve mail atıyor.Courtney onun bu tutumlarına biraz gıcık da olsa, Robert onun Kurt' ü oynayacak ilk seçimi."
Courtney aynı zamanda filmde kendisini canlandırması için Scarlett Johansson'ı seçmeyi istiyor.
Kaynaklar Sun'a ekledi : " Scarlett'in filmde onu oynama konusunda son derece kararlı. Scarlett aynı zamanda Kurt'den olan kızı Frances Bean'le de arkadaş."
Aynı zamanda Rob Kurt'ü oynayacak doğru davranışlara sahip gibi görünüyor, özelliklede baskınının hiç bir zaman çocukları etkilemek için sanata yüklenmemesini savunduktan sonra.
"Bu beni ilgilendirmiyor bile. İnsanların baskıyı sanata yüklemesi çok komik geliyor bana. Bence çocuklara eğitim veren kişilerin aileler olması gerekir."
"Bunun gibi şeyleri ne kadar saklamaya çalışırsanız, onlar o kadar çekici ve heyecanlı hale gelirler. Kaçınma hareketleri geçtiğimiz aşağı yukarı 20 yıl içinde seksle kafayı bozmuş insanlara gösterilen tepkiden başka birşey değil. Hormonları köpüren genç insanları aniden ' Oh, bunların hiçbirini istemiyorum.' gibi davranırken düşünmek çok komik."
Çeviri : Nazjuicy
Kaynak: OK Magazine