[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Çok heyecanlıyım!" diyor ashley onunla yeni filminin setinde yaptığımız sohbette. Mart'ın ortasında ashley eclipse için "automated dialogue replacement" denilen ve filme seslendirmeler eklenerek yapılan son işleme çağırılmıştı. Oyunculara tamamlanmış kesim gösteriliyor böylece kendi cümlelerini doğru biçimde okuyabiliyorlar.
"bir ay önce david slade ile bir araya geldik ve tüm ADR işini yaptık. ve her seferinde ADR'dayken -neden sahneyi devam ettirmiyorsunuz tüm sahneyi görmeye ihtiyacım var" der gibiydim ADR işinin sonucu olarak ashley eclipse hakkında detaylar verdi.
"içinden birçok sahne gördüm. ve bu gerçekten çok iyi görünüyor. Birinci olarak kurtadamlar bu filmde olağanüstü görünüyor. son filmde iyiydiler, ama elbette biz herzaman bir öncekine üstün gelmeye çalışıyoruz yani harika görünüyorlar. Ve izlediğim tüm dövüş sahneleri muhteşem görünüyor.Canımız çıkana kadar çalıştık bunun için.
ve kesinlikle benim karakterim alice ve jackson'ın karakteri jasper arasında geçen bir özel sahne var ki herkezin bunu seveceğini düşünüyorum.
çeviri:paramore
kaynak:mtv
kaynak:twilightfantr.com