ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Ay Ben Yine Ayakta Uyumuşum! Ptsi 12 Nis. 2010, 13:48 | |
| Robert ve Kristen haberleri olmasa sizlerle hiç buluşamayacağız şekerler. Biliyorsunuz Robert Bel Ami çekimlerini tamamlamak için Budapeşte’deydi. Bu Pazar günü çekimler bitti, ve Robert Kristen ile birlikte Macaristan’dan ayrıldı.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Evet, evet, doğru görüyorsunuz, Kristen da Budapeşte’de imiş. Yani inanın devekuşluk da yapmadım. Şu gözlerimi dört açtım, ama yok, ne zaman geldi, nerede kaldı, bu zaman zarfında nasıl saklandı bilmiyorum gerçekten.
Şimdi Alice ve Renee bana kızacaklar, neymiş bu kız ışınlanmamış ya, görünmezlik iksiri içmiş de biz mi görmedik diyecekler, ama görmedim işte, ne diyeyim… Gelişi gizli, gidişi açık olunca ben de ancak gidişini görüyorum sevgili adminlerim…
Kulaklarımı dört açtığımda Kristen’in doğumgünü olan 9 Nisan’ı birlikte kutlamak için Robert’in yanına geldiğini duydum. Ay bu ikili de pek romantik yahu, beni, kuş halimle bile, etkilemeyi başarıyorlar. Belki de çekimler yüzünden gönüllerince kutlayamadıkları Kristen’in doğumgününü kutlamaya gittiler bilinmez bir yere…
Bilmemizi isterlerse yine biryerlerde kameralara yakalanırlar nasılsa….
Öptüm sizi şekerler, kendinize iyi bakın, öyle herşeyi de kafanıza takmayın… alıntıdır. buda demek oluyoki çıkıyolar | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Ay Ben Yine Ayakta Uyumuşum! Ptsi 12 Nis. 2010, 19:06 | |
| valla ayla'cım ben artık anlayamıyorum bunları.. | |
|