| Arkiler =) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Arkiler =) Çarş. 28 Nis. 2010, 14:42 | |
| Arkiler ben bir rpg sitesi kurdum ... Üye olur musunuz ? http://goddessida-rpg.forumotion.com/Kurgusu bu =) İDA... Bu şehir diğerlerinden çok farklı... Burası ruhlar makamına açılan bir yer... Tanrıların yeryüzünde gezdiği zamanın aksine, yeryüzünde elçilerinin olduğu bir yer... Quogia Tapınağı Quoqia tapınağı sıradan bir tapınak değil, Burada 12 Olimpiya ya açılan Göğün Kapısı ve onu koruyan Horalar bulunur: Eunomia, Dike ve Eirene... Bu kapı tanrı bahçelerine açılır, her bahçenin altın elmasını koruyan Gecenin(Nyx'in) kızları Hesperiedler vardır... Sonsuz kudret ve sadakatle annelerine bağlıdırlar... Ve bu tapınakta tanrıların elçileri vardır, onlar dünyayı yönetir, en kudretli Zeus bile onlar ve anneleri Nyx’ten korkar... Çünkü Moiralar Kaderi yönetir... Lakhesis, Klotho ve Atropos... Bu üç bakire dünyanın kaderini belirler... Ölüm onların kardeşidir (Thanatos), ve gece anneleri (Nyx)... Kader doğru yolda giderken , Bazı kayıplar olacaktır... Lakhesis'in yarattıklarının kaderini Klotho belirleyecek , ve Atropos altın makası ile emredecek: Öl! Herşey yerli yerinde giderken, Ruhlar makamında bir şeytan, bu düzeni bozacak... Karanlık beşli tamamlanınca, Herşey başa dönecek... Bu soğuk haykırışta, Zulme kim son verecek?.. - Spoiler:
Banu ablam belki yanlışbir şey yapıyorum belki şuanda çok kızdın ama bir yerde duyurmalıydım bunu ... Yoksa hiç üyem olmıcaktı yan i... Affet beni Sni seviyorum
| |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Arkiler =) Perş. 29 Nis. 2010, 13:50 | |
| kardelen öncelikle burada duyurman yanlış ama bunu biliyorsun zaten kurallara uygun değil ama bu seferlik birşey demiyorum. fakat bir dahaki sefere bana sor kuzum neyse sitenin kurgusu çok farklı bir rpg sitesi dimi bunu dost sitelere alacağım. üyede olacam tabi bilgisayarım yapılınca malum şuan internet kafeden giriyorum. burada biraz daha kalsın bir dahaki girişimde dost sitelere taşır konuyu kitlerim tamammı kuzum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arkiler =) Perş. 29 Nis. 2010, 18:30 | |
| hayırlı olsun siten kardelen |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Arkiler =) Perş. 29 Nis. 2010, 21:22 | |
| cidden çok ilginç ve süper bir site yani çok farklı gerçekten... rpg i biliosanız ve seviyosanız üyee olun bence | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Arkiler =) Ptsi 03 Mayıs 2010, 14:48 | |
| | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
| |
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Arkiler =) Cuma 07 Mayıs 2010, 20:25 | |
| siten hayırlı olsun kardelencim | |
|
| |
| Konu: Geri: Arkiler =) C.tesi 08 Mayıs 2010, 08:48 | |
| - bellsss demiş ki:
- siten hayırlı olsun kardelencim
saol bebeğim üye olursanız daha da hayırlı olcak xD | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Arkiler =) Paz 09 Mayıs 2010, 17:57 | |
| ben olacam ama bılgısayırım gelsın öyle bu arada sitene girdim kuzum dost sitelerde yokkum | |
|
| |
| Konu: Geri: Arkiler =) Perş. 13 Mayıs 2010, 11:40 | |
| - Forever_Edward demiş ki:
- ben olacam ama bılgısayırım gelsın öyle bu arada sitene girdim kuzum
dost sitelerde yokkum
Hemen ekliyorum ama eklememişmiydim yaa ?=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Arkiler =) Perş. 13 Mayıs 2010, 20:02 | |
| yoktu çok üzüldüm valla | |
|
| |
| Arkiler =) | |
|