[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Biz ona bayılıyoruz.Ya ünlüler....tabiki onlarda bayılıyorlar
O şimdiye kadar birlikte olduğum en eğlenceli adam.
Kristen Stewart
Benden daha genç olduğu için, Taylor’un vücudunu gördüğümde kendime baktığımda yetersiz hissetmeme neden oluyor. O genç kızların bir adamda fiziksel olarak aradığı tüm kriterleri sağlıyor. Ona karşı kendimi kanıtlamam gerektiğini hissettim.
Robert Patttinson
Taylor ile tanistim ve bu basima gelen en guzel sey. Taylor beni o kadar cok mutlu ediyor ki; bu kadar mutlu olabilecegimi dusunemezdim bile.O inanilmaz bir insan.
Selena Gomez
Sık sık ‘Teşekkür ederim’ diyor. Anne ve babasından çok iyi aile terbiyesi almış.
Chaske Spencer
Dışarı eğlenmeye çıktığımız zaman ‘Size bir şov yapayım mı?’ diyor ve ayağındaki kocaman botlarla bize harika bir dans şov yapıyor. Dans etmeye bayılıyor.
Justin Chon
Çok güvenilir bir arkadaş, en zor anınızda hep yanınızdadır.
Michael Welch
Taylor, hakkında bilmediğiniz çok önemli bir şey var; o gerçekten çok iyi bir şarkıcı! Hiç sesini dinlediniz mi?
BooBoo Stewart
Yeni Ay’da Jacob çok suratsız bir karaktere dönüşüyor. Taylor ise çok sevimli bir tip, hep gülüyor. Buradan onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görebilirsiniz!
Edi Gathegi
En çok kimi seksi buluyorsunuz?
Uhmm.. Taylor Lautner!