Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robert Time'ın hayatımızı değiştiren 100 insan sayısında Cuma 30 Nis. 2010, 19:15 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Time'ın seçtiği hayatımızı değiştiren 100 insan sayısında robert'ta var. Bu sayıda seçilen kişilere yakın birisi onun hakkında birşeyler yazıyor. robert içinse Chris weitz yazmış. Ne yazdığım konusunda dikkatli olmalıyım çünkü Time 'da yayınlandığı anda twitlenecektir. Ve eğer rob pattinson hakkında kötü birşeyler söylersem , ben ölü bir adamım demektir. Twilight filmlerinin ilham aldığı bağlılık budur. Bu kesinlikle planladığı birşey değildi. Buna rağmen ,bu histeriyle nasıl dik başettiği hakkında etkilenmeye devam ediyorum, arada sırada eğer bir şans verilseydi hepsini geri alırdı diye düşünüyorum. Çünkü esasında rob 23 yaşında, çekingen, edebi bir tür gibi, geceyi bar'ın köşesindeki masada arkadaşlarıyla geçirmeyi tercih eden bir çocuk ,biraz acayip , dobra, en iyi anlamda, biri . Yani freud'un cevabı içinde gelen sorusu ,Kadınlar ne ister? 'e cevap niteliğinde gibi görünen adam hakkında ne yazabilirim ... Belkide sadece, edward cullen olmadığında bile onunla bir bir içmenin ne kadar eğlenceli olabileceğine dikkat çekmeye değer. Ekranda neler yapabileceğinin 10'da birini bile görmediğimize. ve o önemli şeyler, hollywood perdesinin ötesinde,zamanını- müzikle sohbetle, fikirlerle, gülünçlük duygusuyla geçiriyor. Ki bu belkide benim e-maillerimi neden hiçbir zaman almadığını açıklar. Seni seviyorum rob ! ara beni ! New moon'un yönetmeni Chris Weitz çeviri:paramore kaynak:time kaynak:twılıghtfantr | |
|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |