darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Bel Ami’den İLK Kare! Ptsi 03 Mayıs 2010, 10:34 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sabah Tutulma haberinin ardından aklıma Bel Ami düştü. Filmin 2011 Mayıs ayında vizyona gireceği söylentiler arasında, ama henüz resmi bir açıklama yok… Başka birşey istesem olacakmış derler ya, işte Bel Ami’den ilk kare geldi! Yorum yapmıyorum, yapamıyorum. Hemen, şimdi izlemek istiyorum O KADAR! Sevgili sesimi duyanlar, filmi izlememiz için en az 1 yıl var, bari bize acıyın da daha fazla kare yayınlayın, lütfen yani… Ve yine henüz bir söylenti olmakla birlikte Bel Ami’nin bu ay düzenlenecek Cannes Film Festivalinde tanıtımının yapılacağı haberi ortalıkta dolaşıyor. Eğer gerçek ise, bize yine Rob ve Cannes görüntüleri var. Daha ne isteyebiliriz ki!!! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Bel Ami’den İLK Kare! Salı 04 Mayıs 2010, 18:50 | |
| saol canım güzel bi sahne yakalamışlar bnede kısa zamanda izlemek istiyorum bu filmi... | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Bel Ami’den İLK Kare! Çarş. 05 Mayıs 2010, 16:54 | |
| evet güzel sahne ne diyeyim sağol kuzum + puan | |
|