Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: >>> Robert Pattinson <<< Fan Clup C.tesi 26 Ara. 2009, 15:28 | |
| Biyografisi 13 Mayıs 1986 tarihinde İngiltere, Londra'da doğmuştur. Oldukça yetenekli bir sporcu olan Robert daha sonraları futbol, kayak ve snowboard gibi pek çok spor dalında başarı göstermiştir. Ayrıca müzikle de ilgisi vardır ve olağanüstü bir müzisyendir, gitar ve org çalar. 15 yaşındayken oyunculuğa başlamıştır. Barnes Tiyatro Şirketi'ne katılmış ve 'Macbeth' ve 'Anything Goes and Tess of the D'Urbevilles.'da rol almıştır. Daha sonra, televizyon filmlerinden 'Kingdom of Twilight' 'da Giselher rolüyle ve 'Vanity Fair'de(2004) Rawdy Crawley rolüyle ekrana geldi. 2003 yılında Harry Potter ve Ateş Kadehi'ndeli Cedric Diggory rolünü aldı ve bu rolde görünen ilk oyuncu oldu. 2003 yılında Mike Newell'la karşılaşmasından çok kısa bir süre sonra bu role alındığı söyleniyor. Robert Thomas-Pattinson (d. 13 Mayıs 1986 Londra, İngiltere) İngiliz aktör ve model. Pattinson oyunculuk kariyerine kısa süre önce Uli Edel'in yönettiği, Sam West ve Benno Furmann'ın başrolde yer aldığı, bir Alman destanı olan Nibelungen'le ilgili Ring of the Nibelungsla başladı. Reese Witherspoon'un Vanity Fair filminin iki alternatif sonundan birinde, Witherspoon'un oğlu rolünde yer aldıysa da bu son kullanılmadı.
Robert De Niro, bunun öncesinde, Barnes Tiyatro Grubu'nun bir üyesiydi ve Thornton Wilder'ın yönettiğ i Our Town'da George Gibbs karakteriyle başrol oynamıştı. Robert, ayrıca, Cole Porter'ın yönettiği Anything Goes”da Lord Evelyn Oakleigh ve Tess of the D'Urbevilles'de de Alec rollerini üstlendi. Genç oyuncu, kısa süre önce ise, OSO Sanat Merkezi'nde Macbeth'te Malcom'ı oynadı.
Son olarak Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin oyuncu kadrosuna, Üçbüyücü Turnuvası'nda Hogwarts'ı temsil edecek olan Cedric Diggory rolüyle katıldı. Twilight serisinde filminde Edward Cullen'ı canlandırıyor. 2009 senesi içerisinde gösterime girmesi beklenen Salvador Dali ve Federico Garcia Lorca arasında varolduğu düşünülen aşkı anlatan Little Ashes filminde Dali'yi canlandırıyor. Son filmi ise Hatırla beni şubat ayında vizyona girecektirTüm robert hayranlarını bekliyorum. Kurucu Forever_Edward >< Banu ÜyelerayLax twilight110 Robsten
En son Forever_Edward tarafından Çarş. 17 Mart 2010, 14:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
| Konu: Geri: >>> Robert Pattinson <<< Fan Clup Cuma 08 Ocak 2010, 16:36 | |
| | |
|
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: >>> Robert Pattinson <<< Fan Clup Cuma 08 Ocak 2010, 17:37 | |
| hemen yazıyorum | |
|
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: >>> Robert Pattinson <<< Fan Clup Çarş. 13 Ocak 2010, 18:53 | |
| | |
|
| Konu: Geri: >>> Robert Pattinson <<< Fan Clup Çarş. 13 Ocak 2010, 18:54 | |
| hemen hayatım | |
|
ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
| Konu: Geri: >>> Robert Pattinson <<< Fan Clup Cuma 05 Şub. 2010, 10:02 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: >>> Robert Pattinson <<< Fan Clup Salı 16 Mart 2010, 08:49 | |
| Ay ben nasıl olmam burda benide ayz burada avatarlar çok güzel msn için kaptım bazılarını + 1 |
|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| |