Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar

3 posters
YazarMesaj
derya
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
derya

Paylaşım Gücü : 684

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar Left_bar_bleue0/0Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar Empty_bar_bleue  (0/0)

Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar Empty
MesajKonu: Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar   Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar EmptySalı 04 Mayıs 2010, 13:05

Twilight serisinin vampirleri yeni film Eclipse çekimleri sırasında severek çektikleri sahneleri anlatıyorlar.Dövüş sahneleri ve kişisel sahneleri oyuncuları heyecanlandırıyor. Peter Facinelli:Eclipse benim en sevdiğim kitap bunu herkes görmeli heyecanlıyım.Twilighttaki baseball sahneleri sevildi çünkü insanlar vampirler neler yapıyor gördü.Ama eclipse’de bundan daha fazlası var vampirlerin tam olarak neler yapabildiğini görebilecekler.

Ashley Greene: Dövüş sahnelerimi merak ediyorum ve Jasperla olan oyunsal sahneleri.Karakterlerimizin parçalarını alıp sahneye koydular.Yani kendimi sirkteki akrobat gibi görmek istiyorum.

Kellan Lutz:6 haftalık dövüş eğitimi aldım.Bizi her konuda eğittiler kareografilerimizde baskınız ve Emment’ın dövüş sahnelerini merak ediyorum.Gerçekten beğenilecek.

Nikki Reed:Jackson ve benim geçmiş hayatımızın hikayelerini çekildi ve Rosalie’nin tüm hayatını 1930′larda çekmek beni heyecanlandırıyor.Sahne Bella ile yaşadığımız bir konuşma üzerine 1930′lara gidip gelmem ve anısamamla ilgili.Jackson’da benzerini yaptı bence fanlar bunları çok sevecek.

alntdr
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar Left_bar_bleue0/0Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar   Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar EmptyPerş. 06 Mayıs 2010, 18:40

sağol deryacım +tp sevgi
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar   Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar EmptyCuma 07 Mayıs 2010, 10:46

onların dediklerine katılıyorum ama ben çadır sahnesini merak ediyorum Smile

sağol deryam + puan tşk
http://www.mortemsymphony-rpg.com/

Oyuncular Tutulma'da En çok sevdikleri Sahneyi anlattılar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tutulmada giydikleri
» Bu Sahneyi çekerken kimbilir ne çok eğlendiler :))
» Son Sahne Kamera Arkası-Rob Sahneyi Batırır=))
» Peter facinelli :son sahneyi çekmek üzücüydü
» Kristen ile sahneyi bir gece önceden denemiştik! :D pilot magazin röp.