Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
Konu: Oprah Show’dan videolar ve tutulmadan sahneler Çarş. 12 Mayıs 2010, 21:07
Yarın yayınlanacak olan programdan küçük bölümler vermişler. İşte birincisi… https://www.youtube.com/watch?v=PnkiL4sLJ7s&feature=player_embedded Oprah: Şunu merak ediyorum. Sana Amerikan aksanı ile konuşmayı nasıl öğretiyorlar? Bu ne demek? Bunun için dilinle farklı konuşmanı mı istiyorlar? Aksanından nasıl sıyrılıyorsun?
Rob: Kristen aksan konusunda korkunç olduğumu düşünüyor.
Kristen: Hayır, düşünmüyorum. Bazı kelimeleri farklı söylüyor. Biz öyle konuşmuyoruz.
Robert: Bilmiyorum. Amerikan filmleri izleyerek büyüdüm. Belki de asıl şey, küçükken bir rapçi olmak istememdi. 14 yaşımdayken.
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Konu: Geri: Oprah Show’dan videolar ve tutulmadan sahneler Cuma 14 Mayıs 2010, 15:51
vayy süpermiş derya bayıldım özellikle öpüşmelerine +tp kuzum
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
Konu: Geri: Oprah Show’dan videolar ve tutulmadan sahneler Cuma 14 Mayıs 2010, 15:53
hehe jacop nası üzülüyo yaaa yazık xD önemli değil canım
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Konu: İlk Tutulma Klibi - Volturi Cuma 14 Mayıs 2010, 16:29
Demetri: Daha şimdiden çok fazla dikkat çektiler.
Felix: Bizim harekete geçmememiz yüzünden. Diğerleri Volturi’nin itibarı hakkında soru sormaya başlayabilir.
JANE: Onlara karışma.
Felix: Belki de Aro ile görüşmeliyiz.
JANE: Aro’nun kararları izleniyor. Ya yaratıldıkları şeyi yapmaları için onlara izin veririz veya onları bitiririz. Kararlar...kararlar...
Açamayanlar için: First Eclipse Clip The Volturi
Çeviri:Freesia
kaynak:thetwilightsaga.biz
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
Konu: Geri: Oprah Show’dan videolar ve tutulmadan sahneler Cuma 14 Mayıs 2010, 16:29
kıyamam jacoba ya ama iyi ki de öpüşüyolar boşver +p kusum
DarkQ~ Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Yaş : 57 Kayıt tarihi : 14/05/10
Konu: Geri: Oprah Show’dan videolar ve tutulmadan sahneler C.tesi 15 Mayıs 2010, 16:14
Video açılmıyor sanırım.
Catherine Yönetici
Konu: Geri: Oprah Show’dan videolar ve tutulmadan sahneler C.tesi 15 Mayıs 2010, 18:04
DarkQ~ demiş ki:
Video açılmıyor sanırım.
biraz beklemen gerekli çünkü video'yu siteye ekledim..
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Konu: Geri: Oprah Show’dan videolar ve tutulmadan sahneler Ptsi 17 Mayıs 2010, 15:24
sağol esmam
Arkadaşlar işte tutulmadan yeni kısa görüntüler ben buna bayıldım Kendi adıma edwardı jacob'ın dövmesini dilerdim ah ah nasılda sinierleniyorum sanırım Jacob bellayı zorla öptükten sonraki edward ve Jacob kavgası
Edward: If you ever touch her against her will again Bella: Edward dont do this Jacob:Shes not sure what she wants Bella: Dont do this here Edward: Well let me give you a clue. Wait for her to say the words Jacob: Fine. And she will Bella: Jacob, just go ok Charlie: hey hey hey! easy guys, easy! lets take it down an (.....) What's going on? Jacob: i kissed bella ( burayı anladım ah bu çocuk dayak istiyor )
ikinci videoda ise Edward ve bellanın güzel öpüşmesi ve Jacobın onları izmesi var. ah süper ya