Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Nikki ve Ashley "The Young Hollywood Awards" da Ödül Aldı Cuma 14 Mayıs 2010, 17:35 | |
| "The Young Hollywood Awards" dün gece verildi. Nikki "Star in the Making" ödülünü alırken Ashley "Young Hollywood Style Icon" ödülünü aldı. Nikki'nin ödülünü Peter sundu ve ödülü verdikten sonra twitter'a :
"Az önce The Young Hollywood Awards"da Nikki'nin kazandığı "Star in the Making" ödülünü sundum. Benim için zaten bir yıldızsın Nikki. =)" yazdı.
Nikki ve Ashleyim tebrikler başarılarınızın devamını dilerim
Kaynak: Mtv Çeviren: *Elif* kaynak:thetwilightsaga.biz | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Nikki ve Ashley "The Young Hollywood Awards" da Ödül Aldı Paz 16 Mayıs 2010, 20:36 | |
| bende tebrik ederim başarılarının karşılığını almaları güzel resme bayıldım burada sağol kuzum + puan | |
|
SeLiNn~(:* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 256 Yaş : 31 Nerden : BiLmEm..NeRdEn.. :D:D Kayıt tarihi : 16/02/10
| Konu: Geri: Nikki ve Ashley "The Young Hollywood Awards" da Ödül Aldı Ptsi 17 Mayıs 2010, 07:56 | |
| | |
|