darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Unutulmayan televizyon dizileri Ptsi 17 Mayıs 2010, 19:29 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [glow=red,2,300] Alf [/glow] 1986 - 1990 yıllarında NBC'de yayınlanan ABD yapımı popüler bir komedi TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Uzay gemisi ile garajlarına düştüğü Tanner ailesi ve ailenin kedisi ile birlikte yaşamak zorunda kalan ALf ve başındna geçe komik olaylar herkesin aklında yer etmiştir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [glow=red,2,300] Altın kızlar [/glow] Yönetmenliğini Terry Hughes'in yaptığı 1985 yapımı Altın Kızlar'da, emekliliği gelen ve sonrasında Miami'ye yerleşen ve aynı evi paylaşan 4 kadının hikayesi anlatılmaktaydı.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [glow=red,2,300] A takımı[/glow] A Takımı 1983-1987 yılları arasında televizyonda gösterilen bir TV dizisiydi. Stephen J. Cannell ve Frank Lupo tarafından yaratılan dizi de suçsuz yere hapis cezası alan dört askerin hapisten kaçarak paralı asker olan ve her zamanki gibi iyilerin dostu kötülerin kabusu olan A-Takımı yoktan var ettikleri ilginç makineleri ve B.A'in kullandığı minibüs ile hafızalara kazındı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Cosby Ailesi Bill Cosby ve ailesi özellikle çocukların ilgi ile izlediği bir diziydi. Mutlu Amerikan ailesi imajı ile Cosby ailesi döneminin en çok seyredilen dizileri arasındaydı. daha fazlası için: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Unutulmayan televizyon dizileri C.tesi 21 Ağus. 2010, 20:04 | |
| yaa o kadar eski değil ama benim için yeri ayrıdır o bitiikten sonra hayattan soğudum (malum nedenler...) ondan sonra türk dizileri çok byadı yabancılara sardım... bu arda cosby fena değildi bazen çok kasıyolardı ama bazende adının hakkını veriyodu günlerce belki haftalarca bilg. masaüstünü süslemişti bu resim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]buda 32. bölümdendi yanlış hatırlamıyosam(manyağıydım bu dizinin offf) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]33.bölüm sonu (favori bçlümüm tabiiiii) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sırf saçım barışın saçına benziyolar dediler diye aylarca saçımı kestirmedim ben {benim bu diziyle psikoljik bu sorunum var galiba } | |
|