Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Şahane Üçlü Tutulma Tanıtımlarına Hızlı Girdi! Salı 18 Mayıs 2010, 11:26 | |
| Geçtiğimiz hafta Oprah Show ile 30 Haziran’da vizyona girecek Tutulma filminin tanıtımlarına başlayan Robert, Kristen ve Taylor programın yanı sıra USA Today’a da röportaj verdiler. Oprah Show’da bir aradayken ne kadar eğlenceli olduklarını hepimize gösteren Alacakaranlık’ın şahane üçlüsü, bunu USA Today Röportajı ile de kanıtladılar… Röportajda çekilen fotoğrafların yüksek kaliteli versiyonları ve devamı ise beklenmeye değer olduklarını belli ediyorlar kaynak:robertpattinsontr | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Şahane Üçlü Tutulma Tanıtımlarına Hızlı Girdi! Salı 18 Mayıs 2010, 15:24 | |
| sağol kuzum fotoğraflarıda ekledim | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Şahane Üçlü Tutulma Tanıtımlarına Hızlı Girdi! Salı 18 Mayıs 2010, 21:07 | |
| çok tatlılar sağolun canlarım | |
|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Şahane Üçlü Tutulma Tanıtımlarına Hızlı Girdi! Çarş. 02 Haz. 2010, 10:05 | |
| Eclipse'in Oyuncuları Tanıtım Turunda Twilight: Eclipse" filminin yıldızları, merakla beklenen filmin tanıtım turuna Sydney'de başladı. Twilight serisinin yeni filmi "Eclipse", daha gösterime girmeden başlattığı tanıtım turlarıyla Twilight tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Taylor Lautner ve Kristen Stewart, geçtiğimiz gün Avustralya'nın Sydney şehrinde hayranlarıyla buluştular. Robert Pattinson ise yeni filminin çekimleri yüzünden ikiliye eşlik edemedi. Twilight hayranlarının merakla beklediği "Eclipse", 30 Haziran'da vizyona girecek. kaynak:msn | |
|