Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Nikki Reed: Rob'un Kadınımsı Bir Görünüşü Var Salı 01 Haz. 2010, 15:10 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]People ile yaptığı son röportajda, Twilight yıldızı Nikki Reed ekip arkadaşları özellikle Robert Pattinson hakkında düşündüklerini söyledi. Nikki'nin adı R-Patz ile birlikte anılmıştı tıpkı birlikte çalıştığı diğer bayanlar gibi. Nikki bize Robun bayanlar arasında niye bu kadar popüler olduğu hakkında ipucu verdi. Ona neden Robun bu kadar büyük bir kalabalık tarafından kovalandığını sorduğumuzda Nikki: "Rob'un biraz kadınsı görünüşü var, ve bence genç kızlar böyle görünen erkeklerden hoşlanıyorlar" diyor. Rob kadınsı ve yumuşak görünümlü bir yüze sahip değil mi? Okuyucular, siz Nikkiyle aynı fikirde misiniz, yoksa R-Patz'in bu kadar çekici olmasının başka nedenleri mi var? Kaynak: celebtrends Çeviren: *Elif* kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| Konu: Geri: Nikki Reed: Rob'un Kadınımsı Bir Görünüşü Var Salı 01 Haz. 2010, 20:36 | |
| ben nikki'ye katılıyorum ama bence her kadın kız böyle erkekleri sevmiyor +p | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Nikki Reed: Rob'un Kadınımsı Bir Görünüşü Var Salı 01 Haz. 2010, 22:18 | |
| Hımm ben rob hayranı olarak çok daha fazlası var diyorum yani | |
|
asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Nikki Reed: Rob'un Kadınımsı Bir Görünüşü Var Çarş. 02 Haz. 2010, 15:00 | |
| kadınımsı bir tipi olduğunu sanmıyorum yüz hatları gayet keskin bence | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Nikki Reed: Rob'un Kadınımsı Bir Görünüşü Var Cuma 04 Haz. 2010, 13:01 | |
| seksi robum yaa | |
|