Misafir Misafir
| Konu: Ağlasam sesimi duyar mısınız* Perş. 03 Haz. 2010, 15:00 | |
| Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Orhan Veli KANIK[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Twilight Wampiri tarafından Cuma 04 Haz. 2010, 16:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Ağlasam sesimi duyar mısınız* Perş. 03 Haz. 2010, 19:19 | |
| Bunu bilmeyen ve sevmeyen yoktur heralde çok güzel + P [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: Ağlasam sesimi duyar mısınız* Cuma 04 Haz. 2010, 06:21 | |
| çok güzel bu şiir ben çok severim... ama şairini de belirtelim 'ORHAN VELİ KANIK' | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ağlasam sesimi duyar mısınız* Cuma 04 Haz. 2010, 13:13 | |
| Minacıgım ben bu siirleri genellikle facebooktan alıyorum ve orda genellikle şairlerin adı yok yoksa şairi bilsem bende yazmadını bilirdim şairin adını yazmayı Teşekkürler yorumlar için bende cok severim bu siiri |
|
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: Ağlasam sesimi duyar mısınız* Cuma 04 Haz. 2010, 14:13 | |
| tamam canım ben sana bir şey demedim ki baktım yazılmamış ben ekliyim belki unutmuştur dedim | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ağlasam sesimi duyar mısınız* Cuma 04 Haz. 2010, 16:27 | |
| Sagolasın minik |
|