darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Tutulma Şarkılarını Dinlemeye Ne Dersiniz? C.tesi 05 Haz. 2010, 15:51 | |
| Tutulma film müzikleri 8 Haziran’da satışa çıkıyor. İşte önümüzdeki 24 saat boyunca albümdeki tüm şarkıları dinleyebileceğiniz bir link… [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]alıntı:http://www.robertpattinson-tr.com | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Tutulma Şarkılarını Dinlemeye Ne Dersiniz? C.tesi 05 Haz. 2010, 17:03 | |
| hayatım tıkladım ama dinleyemedim ya nereden acacam | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Tutulma Şarkılarını Dinlemeye Ne Dersiniz? C.tesi 05 Haz. 2010, 18:58 | |
| İndirmek için: 1- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alternatif 2- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Dosya WinRAR (zip) olarak inecektir. - İnen WinRAR dosyasını açıp içinden Eclipse Soundtrack dosyasını masaüstüne çıkarın. - Bu şekilde dosya masaüstüne çıkmış ve müzikleri indirmiş olacaksınız. Duyurulmuş olan bütün müzikler ve bonuslar mevcut. | |
|