Sevgili The Twilight Saga Hayranları,
The Twilight Saga Facebook sayfasındaki hayran sayfası 6 milyona ulaştığı için sizleri kutlamak istiyorum.
Sadece bir yıl önce Forks'da geçen bu destansı maceranın üçüncü bölümü çekmek için kolları sıvadığımıza inanmak zor.
Sizlerile bir çekim gününün hikayesini paylaşmak istiyorum.
Cuma gecesiydi ve yağmur acımasızca yağıyordu. Biz kabilelerin hikayelerini ve Billy Black taradından yapılan muhteşem konuşmanın çekimi için La Push'daydık. Bizde Taylor, Kristen ve bütün sürü gökyüzünün bize izin verdiği sürece kamp ateşinin etrafındaydık.
Biz yağmuru engellediğimiz için Gill Birmingham'ın keyfi yerindeydi., ışıkları yağmuru gecenin karanlığında belli olmayacak şekilde ayarladık.
Gün boyunca çalışırken herkes kuru kalsın diye bir çadır kurduk, her 15 dakikada çadırı eğip su birikmesini ve kumaşı delmesini önlüyorduk.
Hala bilinmeyen bir nedenden dolayı gece 3 gibi, sürü çadırdan dökülen litlelerce yağmur suyunun altında duruyorlardı. Sürü olarak, sadece güldüler ve orada iliklerine kadar ıslandılar.
Bütün gece çamur ve yağmurun içinde harika bir sahne çekene kadar çalıştık.
Ordan ayrıldığımızda, şafak söküyordu ve o loş ışıkta bütün gece o havaya rağmen bekleyen küçük bir hayran ordusu farkettim, hala orda, ellerinde sırılsıklam çiçeklerle oyuncuları görmek ve onlarla konuşmak için bekliyorlardı.
Bu yüzden, The Twilight Saga:Eclipse güvenliğin arkasında bekleyen, bütün gece sinemada sıra bekleyen, bu hikayeleri seven sizlere bir aşk mektubu.
Her gün sizin favori sahnelerinizin,sözlerininzin, rüyalarınızın ve hayallerinizin ağırlığını hissediyorum.
Unutulmaz bir yolculuktu ve şimdi yerel sinemalar için filmin son baskılarını bitirmek üzereyim, ve filmi görmek için sabırsızlanıyorum.
En iyi dileklerimle,
David Slade
Kaynak: Facebook
Çeviren: *Elif*
kaynak:thetwilightsaga.biz