Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor Left_bar_bleue0/0Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor Empty_bar_bleue  (0/0)

Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor Empty
MesajKonu: Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor   Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor EmptyPerş. 10 Haz. 2010, 18:30

Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor Eba872fcba4a5f4fa0fe7e4819fa008b
The Twilight Saga:Eclipse'deki karakteri Jane'i konuşurken Dakota Fanning bu karakterde gücünü kullanmaktan zevk aldığını söyledi. 16 yaşındaki oyuncu The Twilight Saga:Eclipse'de kötü birini canlandırmanın çok havalı olduğunu, daha önce böyle bir rolü canlandırmadığını söyledi. 16 yaşındaki oyunu kan-emici seride zalim vampir Jane'i canlandırıyor, ve kendini bu kötü role adapte ettiğini söylüyor.

"O kesinlikle başkaları üzerinde acı uygulayan, normal olmayan gücünü kullanmaktan zevk alıyor." "Evet, kendimi daha önce canlandırmadığım şeytani bir karaktere dönüştürmek çok havalı." diyor.

Genç yıldız oyunculuğun onun için sadece bir iş olduğunu itiraf etti.Film çekimlerine rağman eğitimine devam etmek istediğini de söyledi. "Ben üniversteye gitmek istiyorum, hem oyunculuk yapmak hemde üniversteye gitmek istiyorum. Fakat kesinlikle bu benim geri kalan hayatım boyunca yapmak istediğim şey. Başka bir şey hayal edemiyorum. Bu en çok istediğim şey."

Hayalindeki rol arkadaşlarını sorduğumuzda Dakota Jodie Foster'ın onun kariyerinin devamı için çok büyük ilham kaynağı olduğunu söyledi. O "Ben her zaman Jodie Foster ile çalışmak çok isterim, ona gerçekten hayranım çünkü oda oyunculuk mesleğine genç yaşta başladı ve devam etti, bu benim de yapmak istediğim bir şey. Ben sürekli kendimle çatışıyorum. Umarım hayatımın sonunda her tür rolde oynamış olurum." diyor.

Kaynak:celebrity-mania
Çeviren: *Elif*

kaynak:thetwilightsaga.biz

Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dakota Fanning küçüklüğü
» Dakota Fanning Q&A
» Dakota Fanning LAX havaalanında
» Dakota Fanning " Vogue "
» Dakota Fanning 2010 CFDA Moda Ödüllerinde