[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]K-Stew'in sade kot t-shirt tarzı onu çok genç mi gösteriyor, yada o kalçasını rock-n roll sınırında mı tutmalı? Gerçek bir modacı her zaman meydan okur, ve Catherine Malandrino'nun 20 yaşındaki Twilight yıldızı Kristen Stewrat'a anlatmak istediği bu, tamamiyle yeni bir tarz! K-Stew'in sade t-shirt ve kotlarına olan sonsuz sevgisini unutun - Catherine'nin 9 Haziran'da "Elle 2010 Women in Music" davetinde Hollywoodlife'a söylediğine göre o Krisi biraz daha büyümüş ve entellektüel göstermek istiyor."
"Bence onun üzerinde doğal renklerden daha çok parlak renkler denemeliyim" "Doğal renkler ve siyahlar onu rock'n roll'un sınırlarına götürür" buna Krisin istediği şey.
Catherine'nin Kris için bütün still ilhamları eski tarz Hollywood büyüsünden geliyor. "Bence geçmişe bakmak ve şimdiyi düşünmek ve aklında her zaman geleceğin olması" "Ben film yıldızlarının çekici ve lüks görünümlerini seviyorum. Ben Catherine Deneuve gibi kadınları seviyorum çünkü benim için onun klasik bir şıklığı var yada Brigitte Bardot bence onun ilginç ve yeni bir tarzı var. Sezona göre değişiyor." diyor Catherine.
Kaynak:Hollywoodlife
Çeviren: *Elif*
kaynak:thetwilightsaga.biz