[b]
robert içerii giriyor
-Robert: hepiniz harry potter fanımısınız?
-eclipse'de ki en komik an-robert taylorın gri spandex kıyafeti giydiği çekim diyor ,bu kendini daha iyi hissetmesini sağlamış
-robert:taylor beni erkeklikten çıkardı
-robert'ın edward hakkındaki en sevdiği özelliği mütavezi olması
-robert uzun zamandır uykusuz olduğunu ve çok garip bir ruh havasında bulunduğunu ve sorulara cevap vermediğini söylüyor
-robert- edward'ın en sevdiği parçasını düşünemediğini , uyumadığını söylüyor kristen araya girerek "onun bütün gece çalıştığını söylüyor "
-robert taylor'ın meme uçlarının çok sert olduğunu söylüyor
- çadır sahnesinde taylor çadıra girmek için ona doğru yürüdüğü sırada robert onu sağ göğsünden tutup engellemeye çalışıyor ve şöyle demesi gerekiyor "ben senden daha seksiyim" zuha zuha zuha
-robert BD hakkında içinde bebek olan sahneleri heyecanla beklediğini söylüyor
-robert taylor'a "sen o bebekle yatmıyormuydun? ( şakasına diyor işte zuha)- taylor:"o günü iple çekiyorum. sen filmde bella ile yatmıyormuydun " robert gülüyor , "evet ,sadece bebekleri seviyorum" zuha
-seyirciden birisi "nachos" diye bağırıyor ve kristen'de buna katılıyor robert'ın nachos demesi için. robert fısıltıyla söylüyor
-robert'a hayatı film yapılsaydı onu kimin oynamasını isterdin diye soruluyor " taylor "diye şaka yapıyor ama sonra "oğlumun" diyor smile
-bir ERKEK "seni seviyorum rob!" diye bağırıyor ve herkez gülmekten kırılıyor
-en sevdiğiniz film çekimi : robert:twilight kristen:twilight taylor:eclipse
-En favori filminin ne olduğu sorulduğunda twilight diyor ama twilight dışında bir film sorulduğunu anladığında the runaways diyor love Embarrassed
-kristen en favori filminin "remember me "olduğunu söylüyor
-robert ve kristen aralarında fısıldaşıp konuşmaya başlayınca taylor protesto etmek için sandalyesini çeviriyor. ama sonra geri geliyor ve kristen ona " oh, bizimle yine oturabileceğinimi sandın?" diye şaka yapıyor
-fanlar çığlıkl atmaya devam edince robert :" çığlık atmanızı seviyorum çünkü evimde gibi hissediyorum çünkü ailem böyle söylüyor buna ilaveten- kapatın çenenizi!" "
diyor
-robert öğrendiği en önemli twilight deneyiminin "dünyada insanların umutsuzca romantizmi canlı tutmak istemesi" diye cevaplıyor. kristen bununla dalga geçince robert ona vuruyor ve kapa çeneni diyor
bu da benden not : robert hala breaking dawn'ı okumamış. artık okumayı planlıyormuş. twilight'ı da geçen akşam br TV'de yayınlandığında ilk defa izlemiş. bunda önce hiç izlememişti. şaşkın
Bu da bir başka görüşmeden ama buraya çeviriyorum yeni öğrendim
kopun
robert: taylor ilk filmde peruk taktı, bu filmde de kristen peruk kullandı , ikisiyle birlikte gelecek film için bir karışım yapmak istiyorum . bir at kuyruğuyla
çeviri:paramore
kaynak:ordan burdan =)