Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Sence Edward Filmler Boyunca Nasıl Değişti? Çarş. 16 Haz. 2010, 15:47 | |
| 12 Haziran 2010 günü Los Angeles’ta gerçekleştirilen Tutulma Basın Konferansında Robert’a sorulan sorular ve onun verdiği cevapları yine basıl konferansında çekilen portre fotoğrafları ile birlikte paylaşmak istiyorum sizlerle… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tutulma Basın Konferansı:: Bu rol romantik bir kahraman olarak kabul ediliyor, ama ayrıca Edward çok sahiplenici. Sence Edward filmler boyunca nasıl değişti? Robert: İlk iki filmde gerçeklerden büyük üzüntü duyuyordu, bu yüzden tutunabileceği bir şey bulduğu zaman bahsettiğiniz sahiplenme duygusu geliyor. Bence seri devam ettikçe içinde bulunduğu dünyayı daha çok kabulleniyor. Daha önce hatalı, eksik olduğunu düşündüğü herşey yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor, ve işte ben onu bu düşünce ile oynamaya çalışıyorum. O içine çekildiği kabuğundan Tutulma’da biraz daha çıkıyor, bu şekilde Şafak Vakti’nin sonunda, sadece biraz soluk benizli, 17 yaşında normal bir çocuk olabileceğini umut ediyorum. kaynak:robertpattinsontr | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Sence Edward Filmler Boyunca Nasıl Değişti? Perş. 17 Haz. 2010, 18:15 | |
| hımm çok güzel yaklaşmış edward aferin Rob ayşem sağol kuzum | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sence Edward Filmler Boyunca Nasıl Değişti? Perş. 17 Haz. 2010, 18:39 | |
| Evet robun yorumlaması bence benim mantgım dogasıyla dogru bir yorum ve dedigine göre son filmde kendini tam olarak bulacak tabi bunun etkisinde bella olmalı.Zamanla ruhu gencleşebilir ama görünüş olarak makyajla filan yaslanmayada baslıyor.Ama sadece bella ona yeter.Cok dogru yorumluyorsun rob sana sorulan bütün soruları yada benim mantıgıma uyuyor verdigin cevaplar |
|
rob~DesibeL Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 31 Yaş : 30 Kayıt tarihi : 07/06/10 Lakap : orjinallık
| Konu: Geri: Sence Edward Filmler Boyunca Nasıl Değişti? Perş. 17 Haz. 2010, 20:48 | |
| iiiyi tarif etmşşş şafak vaktinde normal 17 lik filinta gibi genç olcakk:)) | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Sence Edward Filmler Boyunca Nasıl Değişti? C.tesi 19 Haz. 2010, 16:45 | |
| anlaşılan dersine iyi çalışmışsın çocuğum 10 üzerinden 10 werdiğin cevaplara hayranoldum by cullen | |
|