Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Eclipse Soundtrack - Albümünü İndirin! C.tesi 19 Haz. 2010, 08:51 | |
| İndirmek için: 1- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alternatif 2- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Dosya WinRAR (zip) olarak inecektir. - İnen WinRAR dosyasını açıp içinden Eclipse Soundtrack dosyasını masaüstüne çıkarın. - Bu şekilde dosya masaüstüne çıkmış ve müzikleri indirmiş olacaksınız. Duyurulmuş olan bütün müzikler ve bonuslar mevcut. Kaynak: Twilighttr | |
|
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Eclipse Soundtrack - Albümünü İndirin! C.tesi 19 Haz. 2010, 13:02 | |
| Ah kotam dolu yaa öbür ay inidricem =) +1 +1+1+1 +1 toplam +5 =) | |
|
cyprus girl Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Yaş : 36 Nerden : Akdenizin incisi K.Kıbrıs :) Kayıt tarihi : 26/03/10
| Konu: Geri: Eclipse Soundtrack - Albümünü İndirin! C.tesi 19 Haz. 2010, 18:50 | |
| Rapidshareden denedim ama error yazıyor sayfada.Diğer linki deneyecem inşallah olur. | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Eclipse Soundtrack - Albümünü İndirin! C.tesi 19 Haz. 2010, 19:27 | |
| Rapid deki banada hata verdi diğerinden indirdim hatta dinledım bile Sağol Kardelencim | |
|
cyprus girl Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Yaş : 36 Nerden : Akdenizin incisi K.Kıbrıs :) Kayıt tarihi : 26/03/10
| Konu: Geri: Eclipse Soundtrack - Albümünü İndirin! C.tesi 19 Haz. 2010, 20:38 | |
| Bende diğerinden indirdim şarkılar çok güzel.Özellikle muse grubunun şarkısına bayıldım.Diğer şarkılar da güzel.Filmi izledikten sonra diğerlerini de daha çok seveceğime eminim. | |
|
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Eclipse Soundtrack - Albümünü İndirin! Ptsi 21 Haz. 2010, 10:04 | |
| - Forever_Edward demiş ki:
- Sağol Kardelencim
Önemli değil banu ablam sana +'lar feda... +3 verdim +2 kaldı ^^ | |
|