| midnight sun kesin çıkacak | |
|
+5SeLiNn~(:* Forever.EDWARD Twilight110 june darkangel 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: midnight sun kesin çıkacak Perş. 07 Ocak 2010, 11:14 | |
| arkadaşlar kitabın ne zaman çıkacağı belli değil. 7 günde yada 77 günde diye tahminler var bunlar sadece söylenti ama halen bazı arkadaşlarımızın kitabın çıkmayacağına dair korku ve kuşkuları olduğunu görerek belirtmek istedim. kesinlikle midnight sun kitabımız çıkacak. ki bu konuyla ilgilide stephenie meyer in kendi sitesinde epey bir ayrıntılı açıklaması var. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresine girerseniz twilight serisi kısmına tıkladığınızda serinin içinde midnight sun olduğunuda görürsünüz ve ona tıkladığınızda kitap hakkında bilgi veriyor meyer, ayrıca kitabın nasıl internete düştüğünü ve önce yazmaktan vazgeçip sonra nasıl tekrar yazmaya karar verdiğinide söylüyor. ve nette yayınlanan bölümler içinde aynen şu cümleyi söylüyor meyer
"*Please remember this is an unedited rough draft. It is full of typos and all the other flaws that unedited manuscripts have. Enjoy it for what it is, but know that the final copy will be infinitely superior."
internette yayınlanan kısımlar için son olarak söylediği bu sözün türkçe çevirisi ise yaklaşık olarak şöyle: "lütfen unutmayın bunlar düzenlenmemiş kaba taslaklardır. bu kusurlarla dolu, düzenlenmemiş ve hatalarla dolu, ancak son kopyası sonsuz üstün olacak biliyorum" diyor. yani çevirebildiğim kadarıyla böyle söylüyor. bunuda yazarın kendisi ve kendi sitesinde söylediğine göre hiç kuşkumuz olmasın kitabımız kesin çıkıyor. ama tabi ne zaman? kaynak: söylediğim gibi meyerin kendi sitesi ve konuyla ilgili tam sayfası işte bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]çeviri:kara..melek -http://twilightfantr.com | |
|
| |
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak Perş. 07 Ocak 2010, 18:37 | |
| kimbilir kimbilir diye bir şarkı vardı bilirmisiniz bu iş aynı o şarkıya döndü kısmet artık demekten başka çare yok sanırım. emeğine sağlık esmacım | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak C.tesi 23 Ocak 2010, 10:47 | |
| paylaşım için saol süper bişi bu =) | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak C.tesi 23 Ocak 2010, 12:03 | |
| | |
|
| |
SeLiNn~(:* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 256 Yaş : 31 Nerden : BiLmEm..NeRdEn.. :D:D Kayıt tarihi : 16/02/10
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak Cuma 05 Mart 2010, 20:34 | |
| üfff yeter çıkması bi dertti türçeye çevirisi ayrı bi dert | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak Cuma 05 Mart 2010, 21:39 | |
| | |
|
| |
nisanur Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Yaş : 30 Nerden : amasya Kayıt tarihi : 13/03/10 Lakap : psiko
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak Paz 28 Mart 2010, 10:29 | |
| bir an öncee çıksın artık bu kitapta... neyse ben sabırlıyım bekleriz:D:D:D mesajınız düzeltilmiştir.lütfen türkçeye dikkat edelim.düzelten:mod derya | |
|
| |
Jo Harvelle Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 35 Nerden : Lawrance, Kansas (: Kayıt tarihi : 08/03/10
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak Cuma 13 Ağus. 2010, 13:12 | |
| Sonuç olarak, kitap çıkmış ama Türkiye'ye mi gelmemiş? Yoksa daha çıkmamış mı ? Anlayamadım | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak Cuma 13 Ağus. 2010, 15:30 | |
| ben yeni okumaya başladım topu topu 12 bölüm bitecek diye yavaş yavaş okuyorum yahu çıkacağını duyduğumda rahatladım valla teşekkürler +1 | |
|
| |
Jo Harvelle Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 35 Nerden : Lawrance, Kansas (: Kayıt tarihi : 08/03/10
| Konu: Geri: midnight sun kesin çıkacak Cuma 13 Ağus. 2010, 15:42 | |
| Aynen bende yavaş yavaş okumuştum xD | |
|
| |
| midnight sun kesin çıkacak | |
|