[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Kendrick Robert Pattinson ile tanıştığında dili tutulmuş.
İkili Anna'nın liseli dedikoducu Jessica Stanley ve Robert'ın vampir Edward Cullen'ı canlandırdığı ilk Twilight filmi çekimlerinde tanışmışlar.
Birçok genç kız Robert'ın bakışlarından büyülenirken, Harry Potter hayranı Anna: Robert'ın oyunculuk kariyeri olarak onun büyücü halini aklından çıkaramadığını söylüyor. "Robert Pattinson!la tanıştığımda, hep "Harry Potter'dan Cedric Diggory" diye düşünüyordum." diyor Anna Glamour Magazine'e.
Robert'ın müzik tutkusu biliniyor, fakat Anna yıldız oyuncu film çekimleri sırasında kitap okumayı tercih ediyor.
"O asla sette gitarıyla gezmez, fakat her zaman bir İngiliz şair gibi elinde kitapla gezer." diyor Anna.
Anna bu yıl Oscar ödüllerine katıldığında etrafında oyuncu idollerini gördüğündeki duygularını anlatarak devam ediyor. Başarılı genç oyuncu bir kategoride aday oldu fakat o düşmek konusunda daha çok endişelendiğini itiraf ediyor.
"Oscar Ödülleri çok sinir bozucu! Herkes sonsuza kadar taptığın insanlar. Ben kazanmaktan çok Penélope Cruz'un önünde tökezlerim diye korkuyordum."
Yıldız oyuncu aynı zamanda Oscar Adayı komedi filmi "Up In The Air" filmi çekimlerinde George Clooney'in ona bazı tavsiyelerde bulunduğunu söylüyor.
"George Clooney bana. "İyi bir senaryodan kötü bir film çıkarabilirsin, fakat iyi bir senaryodan iyi bir film çıkaramazsın. Bu tavsiye her zaman aklımda." diyor.
Kaynak: blognity
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilight-turkiye.com