Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen'ın kırmızı halı üzerindeki röportajı Çarş. 23 Haz. 2010, 07:30 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen stewart Alacakaranlık Serisi’ndeki kendi ölümlü, “sakar” karakteri Bella için, iyi karakter özellikleriyle ve Robert Pattinson tarafından canlandırılan vampir Edward’a olan aşkıyla Tutulma Filminde birçok şeyin üstesinden seçimiyle ve içtenliğiyle gelecek, dedi. “Bella ne olursa olsun çok sakar, ama bu kendisinin bir özelliği.” Diyor Stewart, “Bence Edward’la birlikte olma seçimi çok önemliydi ve bu seçimin sonunda, Edward’ın hayatının bir parçası haline geldi. Artık yürüdüğü yol da sakin bir yol değildi, “Tamam vampir etkisindeyim, süper, ona yaslanıyorum ve düşüncesizce o nereye giderse takip ederim” diyemezdi. OnTheRedCarpet.com’un ebeveyn işbirliğinde, KABC T.V’nin programcısı George Pennaccihio’ya “Bu nedenle, bunu sonda söylemeyi daha önemli buluyorum, “Ben” bir tür ucube gibiyim, gerçekten oraya aidim, bu nedenle benim aşkımın senin gözünden düşmesine izin vermiyorum, kankam” diyor Stewart. Swan, Cullen ile “eşsiz” bir ilişki içerisinde ve aşk üçgenin diğer tarafında özel olan biri daha var, Taylor Lautner tarafından canlandırılan kurtadam Jacop Black. Pattinson Cullen ile Black arasındaki gerçekleri, gece kulübündeki konuşmasında açığa çıkarıyor. “Şimdi bizim değişkenlerimiz Bella için tamamen sürpriz çünkü o biraz da “Neden herkes ona göz kulak oluyor?.. çünkü o ipuçlarını takip ediyor.” Diyor Kristen. Alacakaranlık Serisi: Tutulma, 30 Haziran’da sinemalarda olacak. Lautner’a göre, “Çok heyecanlandırıcı ve merak uyandırıcı” ama iyi mizahi elementler de var. videosu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çeviri:katherine pierce Kaynak: KstewartFans kaynak:twilight-turkiye.com | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen'ın kırmızı halı üzerindeki röportajı Çarş. 23 Haz. 2010, 10:35 | |
| | |
|
bella edward Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 21 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 05/07/10
| Konu: Geri: Kristen'ın kırmızı halı üzerindeki röportajı Salı 06 Tem. 2010, 08:57 | |
| hayır bence çok güzeldi saçları ne yapsınlar kızı o siyah kat kat kesilmiş saçlarıyla mı çıkarsınlar tabikii peruk takıcaklar ama nedense bunu fark edipte yazan tek sensin | |
|