Açılış gününde "Eclipse" izlemek (yada çarşamba ve pazar günleri arası yaklaşık altı kere) için biletinizi çoktan aldıysanız , o zaman siz "Eclipse" kopyalarına ihtiyacınız yok.
Fakat her zaman harika bir "The Twilight Saga" kapağı olan The Los Angeles Times serinin potansiyel hayranları yerine seriye "New Moon" nedeniyle ilgisi azalanlar için yeni bir kapak daha hazırlamaya karar verdi.
Makale hakkında neyi beğendiğimizden önce, hadi bizim için, onlar için ufak kopyalar hazırlayalım. İlk önce, vampirler sonsuza kadar yaşar ( vücutları parçalara ayrılıp yakılana kadar), fakat Stehenie Meyer'in dünyasında kurtadamlar sonsuza kadar yaşamıyor. Aslında kurtadamlar sadece gerçek hallerinde geliyorlar çünkü savaşmaları gereken vampirler var. Buda, normal insanlar gibi yaşadıklarını, parlayanlar ortalıkta olmadığı sürece özel güçleri olmadığı anlamına geliyor.
İkinci olarak ve bence bu spoiler içeriyor, fakat Victoria ve Riley filmin sonunda geçmişi yaşamıyorlar .. evet!
Bu ikisini aklınızda tutun, biz gerçekten LA Times'in Eclipse ekibinden bir kaç kişiye 100 yıl sonra nerde olucaklarını sormasından çok hoşlandık. Peter Facinelli Carlisle'in hala doktor olmasını umduğunu söyledi, belkide Forks'da. Elizabeth Reaser tamamiyle Esme tarzı bir cevap verdi ve "Ben (Esme ve Carlisle) daha çok bebek evlat edinmek istiyorum."
Nikki Reed "Rosalie 90. düğününü planlıyor olurdu çünkü ben Emmet'in beninle evlenmesini ve bunu tekrar yaşaması için zorlayıp duruyorum" diyerek en iyi cevabı verdi. "Benim söyleyeceğim her şeyi söylemesi çok çılgınca." Jackson Rathbone ona yakın romantik bir cevap verdi ve "Jasper Alice'in hemen arkasında olur, Alice neredeyse oda orda olacaktır."
Fakat Kellan Lutz'un cevabı bizi biraz düşündürdü. O "Yeni doğanlar onu dışarı çıkarmak için küresel direniş yaratana kadar oturacağını çünkü Emmet'in dert edeceği kadar çok düşmanı olmadığını" söyledi. Ne? Biz bir şey mi kaçırdık? Emmet "Eclipse" başladığından bir kaç ay sonra yenidoğmuşları mı dert ediyor, o zaman biz neden gelecek yüzyıl hakkında konuşuyoruz?
Aynı soru kurt sürüsüne de soruldu. Tamam, belki ölmüş olacaklar, fakat en azından enikleri yaşıyor olacak. Julia Jones Leah yorgun olacaktır diye cevaplıyor, Alex Meraz Paul'un muhtemelen o kadar uzun süre yaşamayacağını söylüyor. Chaske Spencer Sam bir dağda sallanan sandalyede oturur olacaktır.. onu unutun gitsin."
And we'll view Bryce Dallas Howard and Xavier Samuel's responses as pure fantasy for their characters. Xavier said he thinks Riley "would be on a boat with Victoria, feeling the breeze and just having a really, wonderful, lovely time," while Bryce said a little more realistically, "It depends what happens with Edward and Bella. I think she's so devastated by the loss of James that she would not stop until the Cullens were finished."
Ve Bryca Dallas Howard ve Xavier Samuel'in cevaplarını karakterleri için saf bir fantazi olarak kabul ediyoruz. Xavier Riley'in Victoria ile bir sandalda olduğunu ve rüzgari hissettiğini sadece harika ve hoş zaman geçirdiklerini söylüyor. Bryce ise daha gerçekçi cevap veriyor. "Bu Edward ve Bella!ya ne olduğuna bağlı diyor. Bence James'in kaybı onu mahvetti ve Cullen ailesi yok olana kadar durmaz."
Kaynak: Hollywoodcrush
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilight-turkiye.com