Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor Left_bar_bleue0/0Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor Empty_bar_bleue  (0/0)

Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor Empty
MesajKonu: Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor   Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor EmptyC.tesi 26 Haz. 2010, 20:09

Robert Pattinson tecavüz ifadesi skandalı için Kristen Stewart'ı savundu. Rol arkadaşı ve paparazzilerle mücadelesini tecavüz maduru bir kadına benzettiği yorumuyla tartışmalara yol açan söylentili sevgilisine destediğini gösteren Alacakaranlık Efsanesi serisinin Edward Cullen'i yorumu abarttıkları için medyayı suçluyor.

'' Bu derneklerden hiçbiri (Kristen'i eleştiren), web sitelerinde yayınlamak için bunu özellikle yapan medya tarafından davet edilmeden ortaya çıkıp bir beyan vermediler. ''

Entertainment Weekly ile yaptığı son röportajda 24 yaşındaki oyuncu '' kimseye hesap vermek zorunda olmayan tüm bu internet gazetecileri tamamen bıktırdılar. İnsanlar bunu yaparak kurtuluyorlar, çünkü kimseye sorumlulukları yok. Bütün ihtiyaçları şehvetli bir başlık ve insanlar onu tıklıyorlar, çünkü bu kolay. ''

Daha sonra Robert böyle sorunlarla uğraşırken Alacakaranlık Efsanesi serisinin bir parçası olmanın olumlu yanına dikkat çekiyor.

'' Ve bu Alacakaranlık filmlerinin bir parçası olmak oldukça iyi. Çünkü her zaman bir sürü röportaj vermek zorundasınız, kendinizi savunabilirsiniz. Bu tek yol. Bilgisayarının ardında, küçük bloglarında bir çok küçük ahmak var. ''

İngiliz aktör skandal üzerine ateş püsküren konuşmasını bitirdikten sonra, röportaj sırasında yanında oturan Kristen ona yanıt verdi.

'' Gördün mü, bunu ben söyleseydim ? Çarmığa gererlerdi. Sen benden daha çok şey söyleyebilirsin. Bu çılgınlık ! ''

Aktirist Robert'ı övmeye devam etti.

'' Sen gerçekten iyisin, fakat ............ diyebilirdin ve insanlar şöyle olurdu : 'Ohh! Onu seviyorum. Onu seviyorum' ''
'' 'Tecavüz'. Bu tür şeylerle ilgi çok hashasım. Yanlış kelime kullandım. 'Kirletilmiş' demeliydim. Belki de bunu söylememeliydim. Fakat insanların bunun ben olduğunu gördüklerinde çok heyecanlandıklarını hissediyorum. Şunun gibi : 'Tatlı! Hadi onu alalım!' . İnsanlar için manevi olarak namuslu görünen bir maskenin altından bunu istismar etmek iğrenç. Ve bu beni utandırdı çünkü bunun bir parçasıydım. ''

Kaynak : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çeviri : Lou

kaynak:twilight-turkiye.com

Robert Pattinson Kristen Stewart'ın Tecavüz Yorumu Skandalı İçin Medyayı Suçluyor
1 sayfadaki 1 sayfası