Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!

3 posters
YazarMesaj
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Tür : Vampir
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Left_bar_bleue0/0Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Empty_bar_bleue  (0/0)

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Empty
MesajKonu: Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!    Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   EmptyPaz 27 Haz. 2010, 18:22

Geçtiğimiz günlerde,Los Angeles,California'da,The Twilight Saga:Eclipse'in özel bir gösterimi yapıldı.Film hakkında daha tam makaleler yazılmamışken,gösterime katılanlar düşüncelerini Twitter aracılığıyla aktardılar..ve film şimdiden birçok övgü topladı.

İşte film hakkında görüşleri içeren birkaç "tweet" :

Heidi, Twilight Facebook: "Size Eclipse'i seveceğinizi söylememe izin verin!"

Lauren, Twilight Facebook: "Şimdi Eclipse'i izledim.Harikaydı! David Slade'e bu kitabı ve filmi en iyisi yaptığı için teşekkürler."

Twilight Lexicon: "Tüm site yöneticileri Eclipse'i IMAX'de izledik.Hepimiz Oprah Show'dan Loris'in yazısına %100 katılıyoruz."

Twilighters Anonymous: "Spoiler vermeyeceğim ama Eclipse şimdiye kadarki 3 filmin en iyisi.Film çok iyi çekilmiş ve dövüş sahnesi tüylerinizi ürperticek."

Taryn Ryder, E! Online: "Eclipse hakkında 'tweet'lemeye izinli değilim ama film çok iyi olduğundan bu sayılmaz.Bu %100 en iyisi.filmden hoşnut olarak çok şaşırdım."

BUZZNET: "Eclipse gösterimini izledik.Duygusal bir aşk hikayesi için çok komikti.Yarın,film kadrosu ile olan röportajlarımızı canlı bir şekilde tweetleyeceğiz."

Joshua Horowitz, MTV: "Eclipse'i izledim ve bundan daha fazlasını söyleyebileceğimi sanmıyorum.Risk alarak 3 filmin en iyisi olduğunu söylüyorum."

Steve Weintraub, Collider.com: "Eclipse IMAX harikaydı.Serideki en aksiyonlusuydu.Ayrıca kurtadam efektleri New Moon'dakinden çok daha iyiydi.Hayranlar buna bayılacak."

George Roush, LatinoReview.com: "Eclipse,Twilight filmlerinin en iyisi.Efektler çok daha iyiydi ve dövüş sahnesi de çok havalıydı.Aşk ve seks hakkında konuştular."

Shaun Robinson: "Eclipse'i izledim!HARİKA! Bir çok aksiyon var ve bayanlar ve erkekler her zamankinden daha ateşli görünüyorlar"
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!    Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   EmptyPaz 27 Haz. 2010, 18:40

keşke biz de IMAXle izleyebilsek ama nerdeee şeytan ağla
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Left_bar_bleue0/0Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!    Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!   EmptyPerş. 01 Tem. 2010, 19:16

simyaci demiş ki:
keşke biz de IMAXle izleyebilsek ama nerdeee şeytan ağla

aynen ya sinir oluyorum neden biz herşeyin dışında kalıyoruz şeytan

neyse mügecim teşekkürler + puan tşk
http://www.mortemsymphony-rpg.com/

Eclipse'in özel IMAX gösterimini izleyenler övgüler yağdırdı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeniay fan ürünleri
» robert ın özel zevkleri...
» Stephenie Meyer’dan Özel Bir Mesaj...
» Özel hayata saygı jamess
» Jimmy kimmel eclipse özel programı GMA preview'ü