| [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı | |
|
|
En Beğendiğiniz cümle hangisi ? | 1. cümle- Æ ( Asude) | | 0% | [ 0 ] | 2. cümle-bella_edward | | 12% | [ 3 ] | 3. cümle-rosemoon | | 0% | [ 0 ] | 4. cümle-işaret-twilightfan | | 0% | [ 0 ] | 5. cümle-ßellacullen | | 4% | [ 1 ] | 6. cümle-MissSwaN~* | | 54% | [ 14 ] | 7. cümle-Forever_Edward | | 30% | [ 8 ] |
| Toplam Oylar : 26 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı Paz 27 Haz. 2010, 20:57 | |
| Sevgili üyelerimiz işte birbirinden güzel cümleler...
Twilight Efsanesini 1 cümle ile anlatma yarışmasına katılan ve kabul edilen bütün cümleler aşağıda yer almaktadır. Katılım sırasına göre düzenledim. En beğendiğiniz cümleyi seçin lütfen.Oylama Bir haftadır.
işte cümleler~
1.cümle : alacakaranlıkla açtım gözümü ,yeni ay doğmamıştı , tutulmanındı zafer, şafak vakti sökene kadar.
2.cümle : bir rüyaydı başladı ve bitiyor.
3.cümle : Herşey bir kararla başladı,ve bu karar imkansız olanı başardı..
4.cümle : aşkın önüne gelen engeller aşıldı şimdi küçük bir vampir var elde.
5.cümle : Atmayan bir kalbin yeniden atmasıyla başlayan bu hikaye şimdi bütün engelleri geride bırakarak yeni bir hayata onunla adım atabilmesi için duruyor...
6.cümle : İşte yine alacakaranlık çöktü gözümü açamadan yeni ay korkunç ve bilinmeyen bir hevesle doğdu ta ki tutulma yüzünü gösterene kadar ama tutulma nereden bilecekti ki şafak vaktinin arınmış aydınlığını..
7. cümle : Gecenin siyahında güneş doğduğunda, ay tutulduğunda; Gerçek aşk hakim olur dünyaya ve efsane başlar alacakaranlıkta...
| |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı Paz 27 Haz. 2010, 21:04 | |
| Çok güzel cümlelermiş bayıldım valla zor karar verdim ama verdim oyumu katılan herkerse teşekkürler Gizem düzünlemen ve emeğin için teşekkürler kuzum | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı Paz 27 Haz. 2010, 21:08 | |
| hepsi birbirinden güzel yha ama 1 tane seçebiliyoruz | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı Ptsi 28 Haz. 2010, 07:37 | |
| önemsiz ablacım rica ederim | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı Ptsi 28 Haz. 2010, 14:14 | |
| | |
|
| |
carlisle_cullen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 24 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 29/06/10 Lakap : CARLİSLE HASTASI.:D
| Konu: Geri: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı Salı 29 Haz. 2010, 15:02 | |
| valla cümlelerin hepsi çok hoştu ama 2 tane vardı beni etkileyen bi karar vermem gerekiyodu sonuçta 1 tanesini seçiyoruz ve onu buldum..... .... | |
|
| |
robert___ashley Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 2 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : Crayz World Kayıt tarihi : 10/03/10 Lakap : AliAsh
| Konu: Geri: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı Çarş. 30 Haz. 2010, 18:19 | |
| missswan ın cümlesine bayıldım | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı C.tesi 03 Tem. 2010, 21:35 | |
| Oylamamız bitmiştir. Kazanan üyemiz MissSwaN~* yani mügedir. Tebrik ediyorum mügecim puanın yüklenicektir. Katılan herkeze çok teşekkür ediyorum. Birdahaki yarışmalarda görüşmek üzere ..
| |
|
| |
| [anket]Twilight Efsanesini 1 cümle de anlat yarışmasında oylama zamanı | |
|