[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]13 Nisan’da, yazar Stephenie Meyer’in bilimkurgu kitabı “Göçebe”nin “Alacakaranlık Serisi”nin arkasından gelen yeni baskısı “bonus bir bölüm”ü daha içerecek. “Göçebe”, Meyer’in yetişkinler için yazdığı ilk romanı, insanların vücudunu çalan ve dünyayı ele geçirmeyi isteyen uzaylı yaratıkları konu alıyor. İsmi Wanda olan bu uzaylılardan biri, vücudu alınan biriyle, Melanie ile alışılmadık bir iletişim kuruyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yani baskı için mini alıntılar burada:
Ben yalnızım.
Karanlık. Nerede olduğumu anımsayamıyorum…ya da neden burada olduğumu. Yalnız olduğum yanlış. Wanda nerede? Onu arıyor fakat göremiyorum. Onu nasıl çağırdığımı anımsamıyorum. Sessizlik. Onu hissedemiyorum. Bizim vücudumuzu hissedemiyorum.
Onun sesini duyabilmek için beklerken panik beni esir alıyor. Onun adımı söylemesini bekliyorum. Bana nerede olduğumu söylemesini bekliyorum. Gözlerimi açmayı ve görebilmeyi bekliyorum. Onun sesini duymaya, kendi sesimi duymaya, benim yumuşak ve nazik ses tonumu duymaya ihtiyacım var.
Bekliyorum ama bir şey olmuyor. Sadece karanlık ve ben varız.
Hatırladığım kadarıyla panik gittikçe kötüleşiyor. Yoksa beni engelleyen o mu? Bu bir kez olmuştu, biliyorum, ama hatırlamıyorum onu. Neye benzediğini, karanlıktaki paniğe benzediğini hatırlamıyorum. Sadece hiçbir şey hissi.
Ve Wanda’nın bunu yapacağını sanmıyorum. Çünkü bir birbirimizi seviyoruz. Bunu söylediğimizi anımsıyorum. Daha önce…böyle bir şey olmuştu. Hafızamı tarıyorum.
Birbirimizi sevdiğimizi söylemiştik… Birbirimizi sevdiğimizi..
Hoşça kal.
Çeviri:katherine pierce
Kaynak: blogs.wsj
kaynak:twilight-turkiye.com