[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eclipse'de ki asıl tehlike vampirler yada kurtadamlar değildi. Bu tüm o etrafa saçılan tükürüklerdi
"Biz herzaman birbirimizin yüzünde birkaç santim uzaktaydık,birbirimizin yüzüne tükürük sıçratıyorduk. biraz garip olmaya başlıyor " diyor taylor lautner.
Pattinson hiç büyük projektil savuşturmak zorunda kaldı mı?" öyle süper dramatik birşey falan değil. belki birkaç sıçrama yakalamıştır "
Birbirinin yüzüne karşı bağırmak gerçek hayatlarında birbirlerini hor görmeyen bu ikili için doğal olarak gelmemiş. yani sahneler sıklıkla gülme krizlerine dönüşmüş . "Rob ve ben birçok sahneyi mahvettik . bir birimizi sevdiğimiz için düz bir surat ifadesini tutmak çok zor . yani oldukça eğlenceliydi." diye ekliyor lautner. ayrıca dünya kupasınıda takip ediyormuş "amerika'yı tutuyordum ama patladı. bu arada kristen yemeğe ve müziğe olan tutkusu hakkında birşeyler söylüyor" Şuanda bağımsız rock şarkıcısı jenny lewis'e takıntı yapmış durumdayım . biraz üzüntülüyom çünkü LA'de ki konserini kaçırdım. yemek pişirmek konusunda ise yetenekli görünüyor. "pastalar yapmayı seviyorum arka bahçemde bir düzine meyve ağacım var . malt eriği ağacım filizlendi ve ben erikli pay yapmayı severim .soyması falan zordur ve çok zamanımı alır ama en iyi paylar onlardan olur. harikalar. "
çeviri:paramore
kaynak:people
kaynak:twilightfantr.com