Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...   Left_bar_bleue0/0Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...   Empty_bar_bleue  (0/0)

Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...   Empty
MesajKonu: Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...    Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...   EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 11:33

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eclipse'de ki asıl tehlike vampirler yada kurtadamlar değildi. Bu tüm o etrafa saçılan tükürüklerdi

"Biz herzaman birbirimizin yüzünde birkaç santim uzaktaydık,birbirimizin yüzüne tükürük sıçratıyorduk. biraz garip olmaya başlıyor " diyor taylor lautner.
Pattinson hiç büyük projektil savuşturmak zorunda kaldı mı?" öyle süper dramatik birşey falan değil. belki birkaç sıçrama yakalamıştır "
Birbirinin yüzüne karşı bağırmak gerçek hayatlarında birbirlerini hor görmeyen bu ikili için doğal olarak gelmemiş. yani sahneler sıklıkla gülme krizlerine dönüşmüş . "Rob ve ben birçok sahneyi mahvettik . bir birimizi sevdiğimiz için düz bir surat ifadesini tutmak çok zor . yani oldukça eğlenceliydi." diye ekliyor lautner. ayrıca dünya kupasınıda takip ediyormuş "amerika'yı tutuyordum ama patladı. bu arada kristen yemeğe ve müziğe olan tutkusu hakkında birşeyler söylüyor" Şuanda bağımsız rock şarkıcısı jenny lewis'e takıntı yapmış durumdayım . biraz üzüntülüyom çünkü LA'de ki konserini kaçırdım. yemek pişirmek konusunda ise yetenekli görünüyor. "pastalar yapmayı seviyorum arka bahçemde bir düzine meyve ağacım var . malt eriği ağacım filizlendi ve ben erikli pay yapmayı severim .soyması falan zordur ve çok zamanımı alır ama en iyi paylar onlardan olur. harikalar. "

çeviri:paramore
kaynak:people

kaynak:twilightfantr.com

Taylor robert ile tükürük alışverişi yapmış...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Japonya Elle Dergisi Robert Pattinson'la röportaj yapmış..
» Robert ve Taylor Yastığı
» Fan Çizimi: Robert ~ Taylor
» Mtv ödüllerinde Robert- Taylor'ı öptü
» Kristen,robert,taylor -USA today ropörtajı