[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir değil iki filmin arka arkaya kırmızı halısına çıksanız neler olurdu?
"Ayaklarımın bana gerçekten sinirlendiğini hissediyorum ,sırf şu ayakkabılar yüzünden" diyor kristen welcome to the rileys premier'in de
"Aslında günün sonunda dahada hareketli bir duruma geliyorum ,çünkü onun sonrasında kendime ait zamanım var. bütün gece ayakta kalıyorsunuz ve sonra sabahınızın içine ediyorsunuz çünkü ertesi gün kendinize ayıracak zamana ihtiyacınız oluyor. "
WTR'de ki ölesiye duygusal rolünde olduğu gibi ,filmde genç bir hayat kadınını canlandırıyor"Konu benim daha önce başettiğim şeylerden çok daha üzücü ve duygusal olarak yıkıcıydı.İnmek zorunda olduğum seviyelerin aşağısının en altıydı "
Peki twilight hayranlarının onu bu kadar farklı bir rolde görecek olmalarından dolayı endişeli mi?
"Şanslıyım ki bella benim ilk rolüm değildi .Yaptığım şeyi neden yaptığımı doğru tutmamk ile rahat hissetme şansına sahip oldum.ve sadece bu yolla bunu yapabilirim. kendimle gurur duyuyorum ,yani eğer diğerleri duymuyorsa önemli de değil. "
çeviri:paramore
kaynak:people
kaynak:twilightfantr.com
bende seninle gurur duyuyorum meleğim