Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?

5 posters
YazarMesaj
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? Left_bar_bleue0/0Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? Empty_bar_bleue  (0/0)

Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? Empty
MesajKonu: Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?   Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? EmptyCuma 02 Tem. 2010, 08:18

Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? Breaking-dawn-main
The Twilight Saga: Breaking Dawn (Şafak Vakti)’in senaristi Melissa Rosenberg, kitabın film uyarlamasının, diğer Twilight serilerine göre yetişkinlere daha uygun şekilde olacağını açıkladı.
Sevişme sahnesi izleyeceksiniz, evet!”dedi. ”Bella ve Edward ilişkisi kitapta nasılsa filmde de gerektiği gibi olacak. Breaking Dawn’da, diğerlerinde gördüğünüzden daha fazla ”tensel” sahne izleyeceksiniz. Yaş sınırı konulması gerekir mi bilmiyorum ama kitapta olan filmde de olmak zorunda ki bu da daha fazla çıplaklık demek.. Ben kesinlikle daha fazla tensel sahne yazıyor olacağım.”

Eğer iki Breaking Dawn filmi de sevişme sahneleri ve çıplaklık yüzünden yaş sınırlaması yasağı getirilmesi ile sonuçlanırsa, tek başına bilet alma izni olmayan genç fanlar gişelerden uzak tutulacak.

Stephenie Meyer’in yazdıkları böyle bir yasağın getirilmesine değiyor mu?

Not: Arkadaşlar metnin orjinalinde yaş sınırlaması için ”R-rated” tanımı kullanılmış. R-rated’in tam kapsamı ise şudur: 17 yaşından küçüklerin bir yetişkin gözetiminde izlemesi tavsiye edilen filmler için kullanılan tanım. Tabi ki bu ABD için geçerli olanı, eğer sınırlama getirilir ise ülkemize nasıl yansıyacağı (+18 mi yoksa +16 mı veya başka şekillerde..) belli değil.

kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? Left_bar_bleue0/0Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? Empty_bar_bleue  (0/0)

Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? Empty
MesajKonu: Geri: Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?   Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? EmptyCuma 02 Tem. 2010, 20:08

Hayranların kaybetmek söz konusu olmaz. Sinemada izleme şansı olmayanlar dvd çıktıgında izle. Önemli olan kitaba uygun olması. Şafak Vakti serinin en önemlisi. Hayranların en önem verdiği olacaktır. küçük hatalar bile gözlerine batacak. Bu yüzden Melissa en sonunda daha dikkatli olması gerektiğini anlamış...

Ayşem bende tam bu haberi paylaşacaktım baktım paylaşmıssın teşekkürler kuzum + puan tşk süper
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?   Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? EmptyCuma 02 Tem. 2010, 23:59

yoooo kesinlikle kaybetmez bence yaşı tutmayan fanlar bu sınırlamaya sıkı sıkıya uymayan esnek sinemalara ider belki(ben öyle yapatdım şansa kıtıkıtına 18 oluyorum hıhı )
ama ABD'de yasak gelirse burada da kesin gelir Tutulma bile +13 oldu Evil or Very Mad
son 2 film kitabı 2 kere okudum İngilizcesini aldım ve Türkçesini de birkaç kez daha okurum bu filmler kitaba aşırı derecede yakın olmalı diye düşünüyorum ama olmazsa ne olur nasıl olur bilemiyorum Rolling Eyes
yourangel
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
yourangel

Paylaşım Gücü : 83

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?   Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? EmptyPtsi 05 Tem. 2010, 12:43

valla 23 yaşında biri olarak yaş sınırlamasını çokta önemsemiyorum kendim için hıhı ama yaşı küçük olan sevgili dostlarım sizde üzülmeyin en kötü ama en kötü ihtimalle DVD formatı çıktığında izlersiniz Wink ayrıca kitaptaki gibi sevişme sahnelerinin olacak olmasına daha doğrusu kitaba bağlı kalarak çekilecek olmasına çok ama çok mutluyum Very Happy yuppi yuppi yuppi p.için ayrıca tşk
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?   Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? EmptyPtsi 05 Tem. 2010, 13:28

+18 olunca bence kaybeder kesinlikle çünkü fanların bir kısmı 18 yaş altı bende +18 olmasını istemiyorum gidemicem yoksa Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? 195105
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?   Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi? EmptyPtsi 05 Tem. 2010, 14:42

Bu yaş sınırlaması olsa bile kimi yerlerde pek dikkat edilmiyor bizim burda tutulma +13 dü ama 10 11 yaşındaki çocukları gördüm benimle aynı salonda izlediler ama sinema da izlenilmese de dvd si alınıp evde izlenir bencede.Hayran kaybı olacağını düşünmüyorum.. Smile

Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti), Fanlarının Bir Kısmını Kaybedebilir Mi?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Romeo, Twilight: Breaking Dawn (Şafak Vakti)’da!
» Breaking Dawn -- Şafak Vakti
» On Set of Breaking Dawn-Şafak Vakti setinden
» Breaking Dawn (Şafak Vakti)’dan sonra güneş açacak mı?
» Twilight: Breaking Dawn, Chris Weitz’e kalıyor