[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alacakaranlık Serisi: Tutulma’nın yıldızları Ashley Grene ve Kellan Lutz bizim kadar sıkı birer Alacakaranlık hayranı olduklarını söylediler.
Alacakaranlık Serisi: Tutulma’nın İngiltere prömiyerinde bugün basın konferansı düzenlendi ve Ashley Grene ile Kellan Lutz ciddi birer Alacanlıkseverler olduklarını söylediler.
Ashley: “Bence kimse Alacakaranlık olgusunu tahmin edemezdi. Her saat bu serinin içindeki tutku beni şaşırtıyor. Kitapların neden bu kadar düşkünlük yarattığı ortada:sizi başka bir dünyaya götürüyor.” Diyor.
Kellan da ekledi: “Karakterlere adeta aşık oluyorsunuz. Tutulma benim favori kitabımdı. Emmett Cullen’ı çok seviyorum ve serinin bitişine yaklaştıkça bu ister istemez beni üzüyor. Yaşamımın büyük bir parçası olmuştu, biz bir aileydik. Bu projenin bir parçası olmak bile bir nimetti benim için.”
Üstelik bu yetenekli yıldız, henüz daha filmi izlememişti. İlk kez bu gece izledi ve: “Tüm bu aksiyondan çok etkilendim . Bir gece sonra olsaydı daha geç izlemeye dayanamazdım.” Dedi.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kellan aynı zamanda diğer yıldız Jackson Ratbone hakkında da konuştu: “Benim en güzel anlarımdan biri de Jackson ileydi. Onunla geçen savaş sahnemiz, hızlı olarak birbirimize vurmamız çok etkileyiciydi. Jackson oldukça yaramazdı. Tüm dünyayla dövüşse de az gelecekmiş gibi bir ifadesi vardı. Çok fazla eğlendik.”
Çeviri:katherine pierce
Kaynak: ok
kaynak:twilight-turkiye.com