Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar!

2 posters
YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! Left_bar_bleue0/0Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! Empty_bar_bleue  (0/0)

Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! Empty
MesajKonu: Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar!   Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! EmptyC.tesi 03 Tem. 2010, 11:47

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Alacakaranlık Serisi: Tutulma’nın yıldızları Ashley Grene ve Kellan Lutz bizim kadar sıkı birer Alacakaranlık hayranı olduklarını söylediler.

Alacakaranlık Serisi: Tutulma’nın İngiltere prömiyerinde bugün basın konferansı düzenlendi ve Ashley Grene ile Kellan Lutz ciddi birer Alacanlıkseverler olduklarını söylediler.

Ashley: “Bence kimse Alacakaranlık olgusunu tahmin edemezdi. Her saat bu serinin içindeki tutku beni şaşırtıyor. Kitapların neden bu kadar düşkünlük yarattığı ortada:sizi başka bir dünyaya götürüyor.” Diyor.

Kellan da ekledi: “Karakterlere adeta aşık oluyorsunuz. Tutulma benim favori kitabımdı. Emmett Cullen’ı çok seviyorum ve serinin bitişine yaklaştıkça bu ister istemez beni üzüyor. Yaşamımın büyük bir parçası olmuştu, biz bir aileydik. Bu projenin bir parçası olmak bile bir nimetti benim için.”

Üstelik bu yetenekli yıldız, henüz daha filmi izlememişti. İlk kez bu gece izledi ve: “Tüm bu aksiyondan çok etkilendim . Bir gece sonra olsaydı daha geç izlemeye dayanamazdım.” Dedi.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kellan aynı zamanda diğer yıldız Jackson Ratbone hakkında da konuştu: “Benim en güzel anlarımdan biri de Jackson ileydi. Onunla geçen savaş sahnemiz, hızlı olarak birbirimize vurmamız çok etkileyiciydi. Jackson oldukça yaramazdı. Tüm dünyayla dövüşse de az gelecekmiş gibi bir ifadesi vardı. Çok fazla eğlendik.”

Çeviri:katherine pierce
Kaynak: ok

kaynak:twilight-turkiye.com
Edward~Bella manyağı
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Edward~Bella manyağı

Paylaşım Gücü : 101
Tür : İnsan
Lakap : EDWARD-BELLA HASTASI

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! Left_bar_bleue0/0Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! Empty_bar_bleue  (0/0)

Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! Empty
MesajKonu: Geri: Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar!   Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar! EmptySalı 22 Mart 2011, 15:07

Ya biz filmi izledik bu kadar sevdik.O ki kaldi onlar filmde oynadılar.Onların filmin nasıl bir fanı oldukalarını hayal etmiyorum bile!
Paylaşım için tşk

Ashley Grene ve Kellan Lutz, Alacakaranlık’ı Bizim Kadar Seviyorlar!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Breaking Dawn’da Kellan Lutz ve Ashley Greene olmadan ikiye bölünebilir mi?
» Kellan bu kadar çok yiyerek nasıl kilo almıyorsun
» Kellan Lutz~Emmet
» Kellan Lutz İspanya'da
» Kellan Lutz Benzincide