| Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... | |
|
+8MisSwan* bulik Twilight110 Mss.PATTİNSON sydney Bittersweet mrv rkn Catherine 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... C.tesi 03 Tem. 2010, 20:03 | |
| *Kaç Bella, kaç. Senin ya da benim iyiliğim için, seni çok fazla seviyorum.(edward)
*Aşk her zaman kullanışlı paketlerde karşına çıkmaz(alice)
*Hareket halinde olmak bir ferahlıktı, tekerleklerimin altında kayan her mille Bella’ya yaklaştığımı bilmek...
*Benimle ilgili son anısı olacağını bilmek durumu daha kötü hale getiriyordu. Bu, benim veda sahnemdi. Ona döndüm...
*“Somutlaşıyor,” diye fısıldadı Alice. “Daha kararlı olduğun her dakika. Onun için gerçekten sadece iki yol kaldı. Birinden biri Edward.” Gördüğünü görebiliyordum… ama bunu kabul edemezdim. “Hayır,” dedim tekrar, sesimin kuvveti yoktu
*Bu güneşin doğudan doğmasından daha kaçınılmaz.(ALİCE)
*Gitmek zorundaydım, düşüncelerinden uzaklaşmak zorundaydım – Rosalie’nin iğrenişi, Emmett’ın mizahı, Carlisle’ın hiç bitmeyen sabrı… Daha kötüsü: Alice’in güveni. Jasper’ın onun güvenine olan güveni. En kötüsü: Esme’nin… mutluluğu
*İlki, Alice ve kızın kol kola olduğu görüştü – güven ve arkadaşlık o kadar açıktı ki görüntüden bağırıyordu. Bella’nın büyük çikolata renkli gözleri sersemlemiş değildi; ama hala sırlarla doluydu – o anda, mutlu sırlar gibi görünüyorlardı. Alice’in soğuk kolundan çekinmiyordu.
*Diğer görüntü, çok benzerdi; ama şimdi dehşetle boyanmıştı. Alice ve Bella hala güvenilir arkadaşlıkla kol kolalardı; ama şimdi bu kolların arasında farklılık yoktu – ikisi de beyaz, mermer kadar düz, çelik kadar sertti. Bella’nın gözleri artık çikolata rengi değildi. İrisleri parlak, canlı bir kırmızıydı. İçlerindeki sırlar anlaşılmazdı – kabul ediş ya da perişanlık? Söylemek imkansızdı. Yüzü soğuk ve ölümsüzdü.
*İzin veremezdim. Geleceği alt etmenin bir yolu olmalıydı. Alice’in görüşlerinin beni yönlendirmesine izin vermeyecektim. Başka bir yol seçecektim. Her zaman bir seçenek vardı. Olmak zorundaydı.
*Alice iç çekti. Keşke… “Bu işten uzak dur Alice.” dedim. “Böyle bir şey olmayacak.” Suratını astı. Alice öngördüğü, Bella ile olan arkadaşlığı için heyecanlıydı. Garip bir şekilde, tanımadığı bir kızı özlüyordu.
*İtiraf etmeliyim, düşündüğümden daha iyisin. Geleceği yine karmaşık, mantıksız bir hale getirdin. Umarım mutlusundur. “Bana gayet mantıklı geliyor.”
*Onu iznim olduğu kadar uyarmaya çalıştım. “Eğer arkadaş olmazsak daha iyi.”
*“Arkadaşım olmaman senin için daha… iyi olur.” Gözlerinin erimiş çikolata rengi derinliklerine bakarken, umursamaz davranma becerimi kaybettim. “Ama senden uzak durmaya çalışmaktan yoruldum Bella.” Kelimeler çok, çok hararetle çıktı.
*Kapıdan içeri girdiği anda gözleri kardeşlerimin oturduğu masaya kaydı. Bir an baktı, sonra alnı kırıştı ve gözlerini yere indirdi. Beni burada fark etmemişti. Çok… üzgün görünüyordu. Yanına gidip onu bir şekilde rahatlatmak için çok güçlü bir arzu hissettim, sadece neyi rahatlatıcı bulacağını bilmiyordum...
*“Haklıydın.” diye inledi Bella gözlerini kapatarak. Ne kastetmişti? En kötü sonuca zıpladım: uyarılarımı kabul etmişti. “Genelde öyleyim.” dedim sesimdeki eğlenceyi tutmaya çalışarak; şimdi ekşiydi. “Ama bu sefer hangi konuda?” “Dersi asmak sağlıklıdır.” diye iç çekti.
*. Hikaye küçük bir yatakta uyuyan bir kızdı, gür, koyu ve dağınık saçları yastıkta deniz yosunu gibi kıvrılan bir kız…
*“Onu… onu bırakmak için bir yol arıyorum. Sadece kendimi nasıl uzakta tutabileceğimi bilmiyorum.”
*Okyanusa düşüp düşmediğini merak ederken hafifçe gülümsedim. Orada hoş vakit geçirip geçirmediğini merak ettim. Beni hiç düşünüp düşünmediğini merak ettim. Onu özlediğimin çok az bir kısmı bile beni özleyip özlemediğini…
*Ve benim meleğim yoktu. Onlar iyiler içindi – Bella gibi insanlar için. O zaman bütün bunların içinde onun meleği neredeydi? Onu kim koruyordu? Sessizce güldüm, o rolü şimdilik benim doldurduğumu fark edince şaşırmıştım. Bir vampir melek – bu bir abartıydı.
*“Edward.” diye iç çekti ve o da gülümsedi. O an için trajediyi ittim ve kendime tekrar mutlu olma izni verdim.
ahh buna bittim
Kaç Bella, kaç. Senin ya da benim iyiliğim için, seni çok fazla seviyorum.(edward)
Ve şu repliği okuduğum an içim gitti...tekrar tekrar okumaktan kendimi alamadım : ''Ve bu arada sana tapıyorum...korkunç tehlikeli şekillerle...'' / Edward..
Arkadaşım olmaman senin için daha… iyi olur.” Gözlerinin erimiş çikolata rengi derinliklerine bakarken, umursamaz davranma becerimi kaybettim. “Ama senden uzak durmaya çalışmaktan yoruldum Bella.” Kelimeler çok, çok hararetle çıktı.
bella'nın aşkı edward'ın aşkının yanında çok sönük kalmış.
| |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... C.tesi 03 Tem. 2010, 21:12 | |
| Bu kitabın devamı gelse de okusak ya saol kuzum paylaşım için.. | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... C.tesi 03 Tem. 2010, 21:25 | |
| bir an önce yazsada okusak şu kitabı artık yaaa. | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... Paz 04 Tem. 2010, 22:31 | |
| Hepsi harika ya | |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... Ptsi 05 Tem. 2010, 09:29 | |
| Hepsi harika nett e12 bölümü var ama okumadım yani okuyacaktım bilgden olmuyor xD | |
|
| |
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... Ptsi 05 Tem. 2010, 09:44 | |
| Hepsi süper gerçekten çok merak etmeye beşledım inşallah biran önce çıkar da okuruz.Bu arada paylaşım için [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... Ptsi 05 Tem. 2010, 17:58 | |
| *Bu güneşin doğudan doğmasından daha kaçınılmaz.(ALİCE) süper +p [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
depresif polyanna Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 23/07/10
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... C.tesi 24 Tem. 2010, 12:53 | |
| Edward bu kadar tutkuluyken Bella neden bu kadar sakin anlamak zor. Edward'ın aşkı o kadar büyük ki Bella karşılığını yeterince veremiyor. Ama Edward ondan gelicek küçük bir sevgiye dahi razı. Teşekkürler | |
|
| |
vampirellaaa Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 1 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : serinin hatasıyım Kayıt tarihi : 09/10/10
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... C.tesi 09 Ekim 2010, 11:01 | |
| | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... C.tesi 29 Ocak 2011, 16:55 | |
| Aman tanrım hepsi mükemmel...Edwardın Bellaya olan aşkını birkez daha görüyoruz işte Paylaşım için Teşekkürler cnm | |
|
| |
Cullen's Black Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 38 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : ~~NeverLand~~ Kayıt tarihi : 26/02/11 Lakap : Jassié
| Konu: Geri: Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... Ptsi 28 Şub. 2011, 16:00 | |
| *“Somutlaşıyor,” diye fısıldadı Alice. “Daha kararlı olduğun her dakika. Onun için gerçekten sadece iki yol kaldı. Birinden biri Edward.” Gördüğünü görebiliyordum… ama bunu kabul edemezdim. “Hayır,” dedim tekrar, sesimin kuvveti yoktu
bu bellaya araba carpacakken.. süper hepsi yaa | |
|
| |
| Midnight Sun'dan Bazı ReplikLer... | |
|